Fotbal international

Gică Hagi a anunţat cum va arăta echipa de start a României în 2022. “O să vedeţi!”

27.08.2018 | 12:24
Gică Hagi a anunţat cum va arăta echipa de start a României în 2022

Gică Hagi, antrenorul şi finanţatorul echipei FC Viitorul Constanţa, a anunţat cum va arăta echipa de start a României în 2022. “Regele” a dezvăluit că va avea 11 jucători în echipa naţională, chiar dacă în acest moment produce nemulţumiri în rândul oamenilor din fotbalul Românesc.

Deşi a fost numit cel mai mare fotbalist al României, Gică Hagi susţine că a coborât mult pentru a produce jucători pe care să-i trimită la echipa naţională a României pe viitor. Mai mult, “Regele” a dezvăluit că nu are condiţii la baza pe care o are în Ovidiu, dar că nu are de gând să abandoneze proiectul.

Gică Hagi a anunţat cum va arăta echipa de start a României în 2022

“În 2022 o să am 11 jucători în echipa naţională, chiar dacă vorbiţi de rău despre mine. O să vedeţi că ei o să fie. Eu am muncit şi am produs. Am produs jucători, am luat-o de jos. Cât de mare am fost şi cât de jos m-am dus să produc jucători. Eu am invesiti în tineri, asta ar trebui să facă toată România. O să cresc copii, buni, răi cum sunt ei. Încerc să-i ajut pe aceşti copii să ajungă mari”a spus Gică Hagi.

“Nu Hagi a dus fotbalul românesc aici. În 28 de ani nu eu l-am adus aici. Am încercat să fac cea mai mare investiţie din fotbalul românesc după 1990. Aici, la Constanţa, nu am nici fosă, nici canalizare, nici lumină. Le-am făcut eu singur aici pentru fotbal. Cu siguranţă nu o să abandonez, cu siguranţă o să încerc să formez cât pot şi ştiu cât de bine ar fi pentru unii să dispar. Ştiţi de ce? Pentru că mie îmi place performanţa. E greu. Hagi va cotinua aici să muncească aici cât o să poată”, a mai adăugat Gică Hagi.

Gică Hagi în timpul intonării imnului României
Gică Hagi în perioada când juca pentru echipa naţională a României

De unde a pornit nemulţumirea lui Gică Hagi

Reacţia lui Gică Hagi a venit după ce Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a anunţat că e posibil ca Harlem Gnohere, atacantul lui FCSB, ar putea să fie naturalizat, în vederea convocării acestuia la echipa naţională.  „Am văzut ca vreţi să naţionalizaţi pe cineva. Asta nu înseamna că nu e bun. Dar nu aţi vorbit nimic de Drăguş, e păcat. E şi el vârf, chiar dacă e nou. La el nu mai trebuie să naţionalizaţi… Sau poate trebuie, cine ştie?! Că-i de la Hagi. Poate trebuie să mă naţionalizaţi şi pe mine. Îmi vine să râd, dar aşa e. Îl avem pe Drăguş, dă goluri, şi omitem cu aşa o uşurinţă… Şi de două săptămâni vorbim de acelaşi lucru, dar de Drăguş nu vorbim”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

FC Viitorul Constanţa se află pe poziţia a 9, cu 7 puncte, după 6 etape jucate din sezonul 2018 – 2019. În runda a 7-a din Liga 1 Betano, fosta campioană a României va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, duminică, 2 august, de la ora 18.30, pe Digi Sport, Telekom Sport, Look TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Denis Dragus, 19 ani, a marcat 6 goluri în acest început de sezon – două în campionat şi patru în Europa League. Drăguş a debutat în primavară în naţionala U19.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri