Sport

Gică Hagi a anunţat transferul lui Rivaldinho: “Sperăm să ne ajute!”

14.01.2019 | 13:56
Gica Hagi a anuntat transferul lui Rivaldinho Speram sa ne ajute

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a anunțat că CFR Cluj și FCSB sunt principalele candidate la câștigarea titlului în acest sezon din Liga 1 Betano. ”Regele” a spus că l-a transferat pe fostul atacant de la Dinamo, Rivaldinho, care a jucat în Bulgaria, la Levski Sofia în 2018.

“Am luat un fundaș central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă (n.r. – Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate.

Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri. Pe Rivaldinho l-am luat împrumut cu drept de cumpărare. A ajuns azi în cantonament”, a spus Gică Hagi la Belek, într-o conferinţă de presă.

Kamer Qaka si Rivaldinho in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, din cadrul Ligii 1 Betano,
Mihai Capatina,Rivaldinho si Venelin Filipov in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe stadionul Dinamo din Bucuresti

Gică Hagi a anunțat candidatele la titlu în Liga 1 Betano: ”Nu suntem la pretențiile lor”

”Două echipe se bat la titlu, CFR Cluj și Steaua. Și Craiova, dar ei au nevoie de rezultate foarte bune. Se mișcă lucrurile bine acolo, la Craiova. Steaua și CFR Cluj sunt cele mai îndreptățite. Au loturi, bugete, jucători plătiți regește. Noi nu suntem la pretențiile lor”, a spus Gică Hagi despre candidatele la titlu din acest sezon al Ligii 1 Betano.

“Regele” nu exclude nici o colaborare cu Gică Popescu, însă a refuzat să comenteze despre numirea lui Mihai Teja la FCSB: ”Fotbalul și familia sunt pe primul plan la mine Întâi fotbalul. L-am servit, îi dau totul. Nu vreau să vorbesc despre Mihai Teja, nu mă bag în curtea vecinului. Nu știu ce să zic despre un transfer al lui Florinel Coman la Galatasaray”, a declarat ”Regele” într-o conferință de presă susținută în cantonamentul din Antalya.