Gică Hagi a dansat hora alături de tatăl Simonei Halep. Cei doi au petrecut pe muzică machidonească. Video

Claudiu Surmei   
in Viitorul Constanta
19/12/2018, 22:57
Gică Hagi a dansat hora alături de tatăl Simonei Halep. Cei doi au petrecut pe muzică machidonească. Video GALERIE FOTO
Gică Hagi a dansat hora alături de tatăl Simonei Halep

Gică Hagi a petrecut pe muzică machidonească la petrecerea organizată de clubul Viitorul Constanța la sfârșit de an. Hagi a fost filmat într-un restaurant din Constanța în timp ce dansa hora alături de tatăl Simonei Halep.

Jucătorii de la Viitorul Constanța au fost invitați la petrecerea organizată de club de sfârșit de an, însă printre invitați s-au numărat și mai mulți apropiați de-ai regelui, printre care și tatăl Simonei Halep, Stere Halep. Cei doi au fost în centrul atenției, mai ales când s-au prins la horă și au dansat pe muzică machidonească, interpretată de o trupă invitată special.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gică Hagi a dansat hora alături de tatăl Simonei Halep

Petrecerea a fost una de pomină, iar la un moment dat invitații s-au ridicat și au mers pe ringul de dans, unde s-au prins într-o horă. Gică Hagi și Stere Halep nu au putut lipsi din horă, iar cei doi chiar s-au evidențiat, demonstrând că au în sânge muzica machidonească.

Viitorul Constanța, echipă antrenată de Gică Hagi, a fost învinsă pe teren propriu de CFR Cluj cu scorul de 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1 Betano. Trupa lui Hagi e pe locul 4 în campionat, cu 33 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×