Fotbal intern

Gică Hagi a dezvăluit că a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Ianis: “Era de 3-4 ori mai mare decât cea de la Genk!”

12.07.2019 | 18:44
Gica Hagi a dezvaluit ca a refuzat o oferta fabuloasa pentru Ianis Era de 34 ori mai mare decat cea de la Genk

Ianis Hagi a fost vândut de Viitorul la Genk pentru 10 milioane de euro. Mijlocaşul român va evolua în următoarele 5 sezoane în campionatul belgian, unde va câştiga 800.000 de euro, conform informaţiilor FANATIK. Gică Hagi consideră că este varianta cea mai bună pentru fotbalist în acest moment, în condiţiile în care au fost multe echipe care l-au dorit. 

Gică Hagi a dezvăluit că a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Ianis: “Era de 3-4 ori mai mare decât cea de la Genk!”

Imediat după transferul la Genk, “Regele” a dezvăluit că a refuzat şi oferte de 3-4 ori mai mari pentru Ianis decât ceea ce ofereau belgienii, dar că au ales performanţa în detrimentul banilor: “Ianis a semnat contractul astăzi, la prânz. Contractul este pe cinci ani, dar cel mai important este că jucătorul este fericit. Noi credem că este o alegere corectă pentru progresul lui, este o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, joacă în Europa, este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani.

Noi discutam cu Genk de foarte mult timp. Am discutat dinaintea Campionatului European. Şi cu cei de la Genk, dar şi cu celelalte cluburi. Au fost 3-4 cluburi care l-au dorit pe Ianis. Genk este o echipă care creşte jucători, ţara este cu un nivel de trai foarte ridicat, iar lotul echipei este foarte puternic. În plus, antrenorul l-a dorit pe Ianis. A discutat chiar el cu Ianis în timpul Campionatului European. N-a fost o decizie uşoară. Dacă era uşoară, o luam de mult.

Au fost mai mulţi factori, chiar şi cel financiar. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult pe Ianis. Aşa cum l-au vrut şi celelalte echipe. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia.

Viaţa e făcută din oportunităţi şi decizii. Jucătorul îşi dorea foarte mult acest lucru, iar noi am fost de acord cu el. Nu există garanţia că Ianis va juca. Jucătorul a fost dorit şi atât. Nu există garanţii. E dorinţă, nu garanţie. FC Viitorul şi-a păstrat procente şi dintr-un viitor transfer. Oferta nu s-a ridicat la pretenţiile noastre financiare, dar asta e. Nu a mai contat acest aspect”, a declarat Gică Hagi, la Telekom Sport.

Gică Hagi a dezvăluit că a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Ianis Era de 3-4 ori mai mare decât cea de la Genk!
Gică Hagi a dezvăluit că a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Ianis Era de 3-4 ori mai mare decât cea de la Genk!

Ianis Hagi a avut evoluţii foarte bune la Euro 2019, iar după turneul final a început telenovela transferului în străinătate. A fost o listă lungă de echipe despre care s-a scris printre care: Barcelona, Manchester City, Ajax, Galatasaray, Spartak Moscova sau Sevilla, însă în cele din urmă Hagi va evolua la campioana Belgiei, echipă calificată în Champions League.

  • 10 milioane de euro este suma de transfer a lui Ianis
  • 800.000 de euro pe an va câştiga Hagi jr. 

 

Tags: