Sport

Gică Hagi a dezvăluit care a fost discursul său în fața jucătorilor la pauza meciului Farul – FCSB 3-2: „Eu nu intru în vestiar în primele 5 minute”

Gică Hagi a dezvăluit secretul succesului de la pauza meciului dintre Farul și FCSB, moment care a decis campioana României.
23.05.2023 | 23:45
Gica Hagi a dezvaluit care a fost discursul sau in fata jucatorilor la pauza meciului Farul  FCSB 32 Eu nu intru in vestiar in primele 5 minute
Gică Hagi a reușit să câștige titlul de 2 ori în ultimii 6 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre finalul nebun de campionat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Farul a reușit să întoarcă miraculos scorul, iar antrenorul „marinarilor” a vorbit despre un moment cheie.

Gică Hagi a adus de la vestiare un alt Farul în meciul cu FCSB: „Am reglat lucrul ăsta”

Gheorghe Hagi a câștigat și tactic duelul cu FCSB la pauză, dar și din punct de vedere mental: „Dacă vă uitați pe imagini le-am zis să continue, să aibă încredere în ei. Tot timpul, mental, trebuie să rămâi conectat la obiectivul pe care îl ai, 3 puncte”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a explicat că niciodată nu intră tare în jucători la pauză și le lasă câteva momente în care să se detensioneze și să își facă propria analiză: „La pauză asta le-am spus, eu nu intru în primele 5 minute în vestiar. Stau cu staff-ul și vorbesc ce e de făcut”.

Faptul că jucătorii săi au reușit să reducă din diferență înainte de pauză a contat foarte mult și l-a ajutat pe Hagi să facă planul de atac pentru repriza a doua: „După intru eu și le zic ce trebuie să facem. Dădusem gol, era un lucru pozitiv”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi știe de ce Farul nu și-a creat ocazii în prima repriză cu FCSB: „Atacanții noștri coborau prea mult”

Farul a fost sterilă în atac în prima parte a meciului, iar Hagi a știut cum să schimbe acest lucru la pauză: „Au discutat între ei, am intrat și le-am spus să se liniștească. Atacanții noștri coborau prea mult în prima repriză. De asta nu am fost periculoși.

La pauza am reglat lucrul ăsta. Le-am spus să stea mai bine între linii și să combine mai mult”, a mai dezvăluit antrenor campionei, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cum a profitat Farul de slăbiciunile din defensiva FCSB: „Stătea foarte slab”

Gică Hagi a dezvăluit cum s-a ajuns la relansarea partidei la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „A fost o centrare extraordinară a lui Borza la primul gol. Şi care s-a pregătit la antrenament. Întrebaţi-i. Pe bara a doua, FCSB stătea foarte slab, iar centrările trebuiau să meargă pe bara a doua.

Hagi a făcut deja primele două transferuri și le-a transmis un mesaj important suporterilor: „Suntem campionii României și trebuie să mișcăm ceva. Trebuie să mișcăm și să arătăm bine, mult mai bine. Trebuie să semnăm niște jucători.

ADVERTISEMENT

Să completăm lotul cu niște jucători care au experiență, care sunt buni, care sunt buni la nivel european pentru că trebuie să ne aducă această experiență a meciurilor europene. De ce, nu? Cu gândul aceasta mergem. După vom vedea, dar încercăm să plănuim să ne întărim foarte bine”.

ADVERTISEMENT