Sport

Gică Hagi a explicat strategia sa de la Farul: „Defectul meu e că nu sunt miliardar!”. Ce spune despre revenirea lui Ianis

Gică Hagi a explicat strategia pe care o are la Farul Constanța, explicând că ar fi făcut altfel lucrurile dacă ar fi avut la dispoziție o sumă mai mare de bani.
24.11.2022 | 20:54
Gica Hagi a explicat strategia sa de la Farul Defectul meu e ca nu sunt miliardar Ce spune despre revenirea lui Ianis
Gică Hagi a explicat strategia sa de la Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, „Regele” a vorbit și despre revenirea pe teren a lui Ianis Hagi la Rangers.

Gică Hagi a explicat strategia sa de la Farul

Gică Hagi a explicat strategia pe care a abordat-o la Farul Constanța și a spus cum ar fi putut să crească jucători pentru marile cluburi ale Europei dacă nu ar fi avut problema banilor:

„Am patru jucători care au ajuns la campionate puternice din vest. E Drăguș care a confirmat acolo, mai e unul semnat de Ajax. E și Ianis, care s-a descurcat la Rangers.

ADVERTISEMENT

Defectul meu e că nu sunt miliardar, pentru că dacă aveam bani, aveam jucătorii așa cum îi vreau, erau de talie mondială.

Nu mai e treaba mea după ce pleacă jucătorii de la noi, eu am produs, sunt jucători pe piață, dar mai departe e treaba echipelor la care au ajuns.

ADVERTISEMENT

Avem jucători foarte buni, asta este strategia noi trebuie să vindem ca să supraviețuim”.

„România nu a mai produs rezultate. Intern, echipele trebuie să fie organizate foarte bine administrativ și să aibă stabilitate. Trebuie să avem! În România nu are unde să crească altfel. Cu cât te duci mai sus, cu atât sunt interese mai mari, pentru că sunt bani și interese mari.

E o piață unde trebuie să ai cotă, dacă nu cu cine să concurezi? Am fost în Slovacia, am văzut și meciurile U17, dar nu ieșeam din 30 de metri, dădeam bufa.

ADVERTISEMENT

Toți au învățat fotbal și știu să paseze numai noi nu. Cum vine asta? Ni se tot repetă de când suntem mici că noi nu putem, că noi nu suntem buni, că suntem inferiori celorlalți, poate contează și asta.

Eu nu atac, dar dacă nu se pune în mintea fotbaliștilor că se poate și că suntem buni o să avem mari probleme în viitor”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ianis a trecut printr-o perioadă foarte grea!”

Gică Hagi a continuat și a vorbit despre revenirea lui Ianis Hagi pe teren, dezvăluind că nu mai durează mult până va fi refăcut:

„E în ultima perioadă a lui, am vorbit cu el, e bine, merge bine. El o să intre ușor, ușor, a trecut o perioadă foarte grea.

Rangers e un club imens, la nivelul cluburilor cele mari. E unul dintre cluburile cu cele mai multe trofee câștigate, în primele trei”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT