Fotbal intern

Gică Hagi a făcut scandal în Antalya! Ce l-a nemulțumit la amicalul Viitorul – Lechia Gdansk

22.01.2019 | 10:56
Gică Hagi a făcut un scandal monstru în Antalya, fiind nemulțumit de arbitrajul din meciul amical FC Viitorul - Lechia Gdansk

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a făcut un scandal monstru în Antalya, fiind nemulțumit de arbitrajul din meciul amical cu polonezii de la Lechia Gdansk. ”Regele” a fost nemulțumit de faptul că fiul său, Ianis Hagi, a fost oprit dintr-o acțiune periculoasă pe motiv de ofsaid.

La partida amical FC Viitorul – Lechia Gdansk, arbitrii au întârziat iar partida a fost condusă la început de câțiva oameni din staful polonezilor. În minutul 10, centralul a ajuns la meci, dar ca asistenți au rămas oficialii formației care se află pe primul loc în campionatul din Polonia.

Gică Hagi, nemulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Gică Hagi, nemulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Gică Hagi a făcut scandal în Antalya după o fază controversată

Deși și-a dat acordul ca cei de la Lechia Gdansk să fie arbitri, Gică Hagi a făcut un scandal monstru la meciul disputat în stagiul de pregătire din Antalya, după ce unul dintre asistenți a semnalizat un ofsaid controversat la o fază periculoasă care îl avea în prim-plan pe Ianis Hagi. ”Regele” a intrat pe teren și s-a certat cu toată lumea, fiind calmat cu greu de jucătorii celor două formații.

Partida amicală FC Viitorul – Lechis Gdansk a fost întreruptă în minutul 49, arbitrul luând decizia de a trimite cele două echipe la vestiare din cauza ploii torențiale. În momentul opriri întâlnirii, polonezii conduceau cu scorul de 2-1, golul constănțenilorr fiind marcat chiar de Ianis Hagi cu o reluare din prima de la 6 metri.

După acest amical, Gică Hagi a luat decizia de a-l da afară de la FC Viitorul pe atacantul Mihai Voduț, care a fost prins că juca la pariuri pe unul dintre bilete fiind și un joc al grupării constănțene. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani, și-a trimis în mai multe rânduri fosta prietenă să-i depună bilete la case de pariuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri