Gică Hagi, scandal în pauza meciului din Supercupa României: “Şi la Supercupă faceţi d-astea?!”

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Casa Pariurilor Liga 1
07/07/2019, 09:53
Gică Hagi, scandal în pauza meciului din Supercupa României: “Şi la Supercupă faceţi d-astea?!” GALERIE FOTO
Gică Hagi a fost ca un butoi cu pulbere la Supercupa României

Gică Hagi a fost un vulcan pe toată durata Supercupei României, jucată sâmbătă seara, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi câştigată de echipa sa, Viitorul Constanţa. în faţa campioanei CFR Cluj cu 1-0. Este al treilea şi ultimul trofeu care lipsea din salba de succese a Regelui ca antrenor la un club creat de el şi dus spre performanţă, cu mulţi copii crescuţi în Academia sa.

Gică Hagi a făcut scandal în pauza meciului din Supercupa României

Însă Gică Hagi nu poate trăi un meci liniştit pe bancă. El este permanent conectat la ce se întâmplă pe gazon sau în oricare alt loc legat de activitatea sa. În prima repriză s-a contrat cu fostul său coleg de echipă naţională din Generaţia de aur la faza la care arbitrul Sebastian Colţescu i-a arătat, corect, cartonaşul galben lui Damian Djokovic pentru un atac dur la Adrian Artean.

Cum Bursucul a aplaudat ironic spre arbitru Hagi a ripostat imediat către fostul său coleg: “Bă, Dane, aproape că i-a rupt piciorul!” Însă acela a fost un moment izolat şi până la pauză totul a fost OK. La cabine însă a început scandalul, după ce Gică Hagi l-a văzut la uşa arbitrilor pe Marius Bilaşco, unul dintre oficialii ardelenilor.

Gică Hagi a făcut scandal în pauza meciului din Supercupa României

Hagi a protestat vehement şi la neacordarea unui penalty echipei sale

Atât i-a trebuit lui Hagi ca să erupă instantaneu: ”Bă, și la Supercupă faceți d-astea? Nu vă e rușine? Puneți presiune pe arbitri, ce căutați aici? Plecați de aici”.O reacţie justificată prin faptul că regulamentele interzic ferm orice prezenţă a unui oficial al unui club la cabina arbitrilor înaintea meciului, în pauză sau la final.

Gică a mai explodat odată, pe parcursul celei de-a doua reprize, la o fază în care Viitorul a solicitat insistent acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru henţ în careul clujenilor, dar Sebastian Colţescu a judecat acţiunea jucătorului de la CFR ca fiind involuntară, dar Mihai Bordeianu loveşte mingea cu mâna în mod destul de evident.

Închide ×