Sport

Gică Hagi a făcut spectacol în club după cucerirea titlului cu Farul. A luat microfonul și a dansat pe muzică machedonească. Video

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecerea din club a Farului după cucerirea titlului. „Regele” a cântat la microfon și a dansat pe muzică machedonească.
22.05.2023 | 09:19
Gică Hagi a făcut spectacol în club după cucerirea titlului cu Farul. Foto: captură video prosport.
ADVERTISEMENT

Farul a reușit o „remontada” istorică împotriva FCSB și a obținut titlul de campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului. „Marinarii” au fost conduși cu 0-2, însă au revenit spectaculos, scor 3-2, iar după fluierul de final al lui Radu Petrescu a început petrecerea la malul Mării Negre. Gică Hagi a fost în centrul atenției și a făcut spectacol într-un club din Mamaia.

Gică Hagi, sufletul petrecerii în club după cucerirea titlului cu Farul

După finalul partidei de la Ovidiu, suporterii „marinarilor” au invadat gazonul și au celebrat titlul alături de jucătorii Farului. Ulterior, petrecerea s-a mutat la vestiare, unde s-au deschis primele șampanii, iar delegația Farului a revenit pe gazon pentru ridicarea trofeului SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, distracția s-a mutat în Crazy Club din Mamaia, unde Gică Hagi a fost one-man show. Eliberat de toată tensiunea acumulată în ultima perioadă, „Regele” a fost DJ pentru fotbaliștii Farului și apropiații clubului de la malul Mării Negre.

Gică Hagi a cântat și a dansat pe muzică machedonească, iar imaginile au ajuns virale pe internet. „Regelui” i-a fost aproape Stere, tatăl Simonei Halep, cu care a dansat și a cântat la foc automat.

Denis Alibec a făcut spectacol în club după cucerirea titlului cu Farul

Suspendat pentru meciul cu FCSB, dar și la partida cu CFR Cluj, Denis Alibec a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu roș-albaștri. Atacantul a mers direct la Gică Hagi după finalul partidei și l-a îmbrățișat după care cei doi au petrecut cot la cot în club.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 32 de ani a pus mâna pe trofeul SuperLigii și a pornit un „trenuleț” alături de colegii de la Farul. De asemenea, brazilianul Eric, care a început să lucreze din nou cu Gică Hagi la finalul lunii februarie, a dat tonul petrecerii la dansuri orientale.

Farul are patru puncte avans față de FCSB cu o etapă rămasă până la finalul sezonului. Echipa finanțată de Gigi Becali a ratat posibilitatea de a cuceri titlul pentru prima oară după opt ani pe teren propriu chiar în fața Rapidului.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit Denis Alibec momentele premergătoare derby-ului cu FCSB: „Nu știu dacă am dormit 5 ore în total”

Denis Alibec a bifat o performanță importantă în fotbalul românesc după cucerirea titlului cu Farul. Fostul atacant de la Astra Giurgiu sau FCSB a câștigat al treilea titlu de campion cu trei echipe diferite din provincie, fiind primul fotbalist care atinge un astfel de record.

„Nu știu dacă am dormit 5 ore în total, dar, așa cum am mai spus, aveam încredere în colegi și am demonstrat că suntem cei mai buni. Trebuie să ne distrăm, să ne bucurăm și să fim fericiți. Au fost zilele grele până la începerea meciului, dar știam că o să fim campioni.

ADVERTISEMENT

Au fost zilele grele până la începerea meciului, dar știam că o să fim campioni. Vorbeam cu mama și i-am zis: «Așa a vrut Dumnezeu, să nu joc. Asta înseamnă că e un semn și vom câștiga» Cu siguranță că acest titlu e mai special, pentru că domnul Hagi a luat echipa asta de la zero și uitați ce a realizat.

Este meritul lui și sperăm ca tot orașul Constanța să fie alături de noi. Eu mereu am încercat să demonstrez și să-mi ajut echipa pe oriunde am fost. Am dat totul pe teren. O dată s-a putut, o dată nu s-a putut. Important e că am reușit anul acesta”, a declarat Denis Alibec.

ADVERTISEMENT