“Regele” Hagi vrea să dea marea lovitură în Liga 1! Ce decizie a luat!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
08/04/2018, 23:27
“Regele” Hagi vrea să dea marea lovitură în Liga 1! Ce decizie a luat!

Gică Hagi a spus înainte de startul meciurilor din play-off că pentru el este un mare rezultat că jucătorii săi au ajuns din nou între primele şase echipe din România, chiar dacă anul trecut au câştigat campionatul. După ce au fost nevoiţi să vândă în ultimele luni foarte mulţi jucători pentru a putea să se autofinanţeze, oficialii Viitoruluii şi-au fixat acum un obiectiv foarte interesant chiar dacă la prima vedere acesta pare greu de realizat.

FANATIK.RO a aflat că “Regele” le-a transmis elevilor săi că dacă vor termina la sfârşitul campionatului pe locul trei, atunci titularii vor încasa un bonus financiar de câte 15.000 de euro de om. Hagi şi-a făcut şi unele calcule. În acest moment Viitorul Constanţa se află la cinci puncte în spatele oltenilor şi se bazează pe o victorie la Iaşi, dar şi pe o victorie a celor de la FCSB împotriva Craiovei. Astfel distanţa dintre campioniii României şi fotbaliştii lui Mangia se va reduce la doar două lungimi.

“Nu puteam să mai câştig titlul!”

Gică Hagi a comentat în urmă cu câteva zile parcursul Viitorului Constanţa din acest campionat. “Anul ăsta lupta la titlu se va da între Steaua, CFR Cluj şi Craiova. Noi nu avem nici o şansă la titlu. Hai să fim serioşi! Voi nu vedeţi că noi am tot vândut în ultimul timp?  Asta este soarta noastră. Dacă vrem să trăim trebuie să vindem jucători. Nu este nici un secret că eu trebuie să formez jucători, iar apoi să îi vând.

La Viitorul Constanţa vin generaţii după generaţii. Avem în club foarte mulţi jucători talentaţi. Trebuie doar să le acordăm încredere.  Ianis a venit aici să ne ajute, nu ştiu dacă el o să mai rămână şi de la vară. Vom analiza foarte bine situaţia după finalul campionatului şi vom lua cea mai bună decizie”, a mărturisit Gică Hagi.

 

 

Închide ×