Fotbal intern

Gică Hagi a fost inclus în top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei: „Avea o viziune minunată a jocului”

25.03.2020 | 16:41
Gica Hagi a fost inclus in top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei Avea o viziune minunata a jocului
Gică Hagi. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost inclus de publicația „90min.com” în top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei, pe o listă în care se mai regăsesc fotbaliști precum Lionel Messi sau Ronaldinho.

Gică Hagi a fost inclus în top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei

Gică Hagi a fost inclus în top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei, iar finanțatorul de la Viitorul a fost omagiat de jurnaliștii de la „90min.com”:

ADVERTISEMENT

„Este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai anilor 90. Cu el, România a atins cel mai bun rezultat din istoria sa. Avea o minunată viziune a jocului și un control magic a balonului”.

Top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei

  1. Leo Messi
  2. Lukasz Kubala
  3. Ronaldinho
  4. Luis Suarez (n.r. atacantul spaniol al anilor 60)
  5. Hristo Stoichkov
  6. Rivaldo
  7. Romario
  8. Diego Armando Maradona
  9. Evaristo
  10. Gheorghe Hagi
ADVERTISEMENT

Gică Hagi consideră că sezonul este compromis

Gică Hagi crede că sezonul este compromis din cauza epidemiei de coronavirus și are previziuni sumbre pentru fotbalul românesc: Stau în casă, la București,acum. În această perioadă creionez planul pentru ce urmează, pentru când se va relua fotbalul.

Eu zic că trebuie să ne gândim de la noul sezon încolo, acest sezon este compromis. Trebuie să ne gândim ce va fi de acum încolo, este o criză mondială, eu cred că trebuie gândit foarte serios ce vom face.

ADVERTISEMENT

Nu putem ști când se va termina, chiar dacă toată lumea vorbește. În această perioadă de pauză trebuie să reflectăm la tot ceea ce trebuie să facem de la anul încolo, bugete, fotbal, tot”.

„Eu cred că toate cluburile vor scădea bugetele la 50%, cluburile din toată lumea. Vor fi pierderi uriașe. Toate cluburile vor avea de suferit. Eu încerc să am o viziune, să anticipez anumite lucruri, sper să fiu inspirat”, a mai declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
  • 55 de ani a împlinit Gică Hagi pe 5 februarie