Sport

Gică Hagi a împlinit 57 de ani! Hristo Stoichkov, Arsene Wenger și alte mari personalități din fotbalul mondial, mesaje speciale pentru ”Rege”. Video

Gheorghe Hagi aniversează, azi, 57 de primăveri. Personalitate marcantă a fotbalului mondial în ultimele decenii, Hagi nu a fost uitat de cei cu care a împărțit vestiarul, nici de adversari.
05.02.2022 | 10:51
Gica Hagi a implinit 57 de ani Hristo Stoichkov Arsene Wenger si alte mari personalitati din fotbalul mondial mesaje speciale pentru Rege Video
Mesajele primite de Gica Hagi la aniversarea a 57 de ani l-au copleșit pe fostul ”decar” al echipei naționale
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan și selecționer al echipei naționale, Gheorghe Hagi, aniversează azi împlinirea a 57 de ani. Va sărbătorii, cel mai probabil, deseară, alături de familie și de băieții și staff-ul Farului și al Academiei de Fotbal.

Până atunci, ”Regele” se bucură de avalanșa de mesaje emoționante pe care le primește din toate colțurile lumii. Foști coechipieri, dar și foști adversari i-au urat la unison ”La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Hristo Stoichkov: ”Don Gică… ești fratele meu, ești inima mea!”

De-a lungul carierei Gică Hagi a evoluat la echipe importante de pe ”Bătrânul continent”. Drumul spre glorie a început la Farul Constanța. Au urmat Sportul Studențesc și Steaua, pentru ca în 1990 să semneze cu Real Madrid.

Un scurt periplu în Italia, la ”Brescia Romena”, urmat de două sezoane la Barcelona. Acolo, între ”Regele Hagi” și Hristo Stoichkov s-a legat una dintre cele mai frumoase prietenii din fotbalul mondial. Fostul căpitan al Bulgariei i-a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje de felicitare și prețuire.

ADVERTISEMENT

”Don Gică Hagi, Gheorghe. Astăzi este o zi specială, îți transmis multe îmbrățișări. La mulți ani prietene. Fratele meu, ești inima mea! În toți acești ani, prietenia noastră a fost mereu acolo, pentru că așa sunt prietenii!

Este un privilegiu să te cunosc ca persoană, ca fotbalist,. Ești mereu aici, înăuntru (arătând spre inimă – n.r.). În toată viața mea nu am găsit un prieten mai adevărat cum ești tu și familia ta. Te apreciez din toată inima. La mulți ani pentru că o meriți”, a spus Hristo Stoichkov.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a mărturisit la un moment dat că a visat să joace la Barcelona tocmai pentru a lucra cu idolul lui, Johan Cruyff. Și-a împlinit cea mai mare dorință, iar urmașul legendarului fotbalist și antrenor olandez, Jordy Cruyff s-a numărat printre personalitățile care i-au urat La mulți ani!

”Salut Gică. În numele familiei Cruyff și a mea bineînțeles, îți urez La mulți ani! Ești o legendă, un prieten, un jucător minunat, un antrenor minunat, o persoană minunată, îți urez toate cele bune”, a transmis Jordy Cruyff.

ADVERTISEMENT

Arsene Wenger: ”Continuă să ai grijă de piciorul tău stâng, era mortal îmi amintesc”

Nu doar coechipierii i-au transmis gânduri bune Regelui” la ceas aniversar. Nici adversarii nu l-au uitat. Driblingurile și golurile ”marca Hagi” au rămas în amintirea unor fotbaliști și antrenori celebri.

”Salut Gheorghe! Îți doresc numai bine! Profit de oportunitate să-ți urez La mulți ani sănătoși! Continuă să ai grijă de piciorul tău stâng, era mortal îmi amintesc. Îți doresc numai bine. Bucură-te de această zi împreună cu familia. Sper să te revăd în curând”, i-a transmis Arsene Wenger.

”Salut prietene și La mulți ani! Dumnezeu să te binecuvânteze, meriți tot ce este mai bun. Cu stimă, prietenul tău”, a fost mesajul scurt al lui Rivaldo.

Pe rețelele de socializare, FC Barcelona și Galatasaray, între altele, l-au omagiat pe Gică Hagi cu ocazia împlinirii a 57 de ani de viață și pentru succesele lui ca fotbalist și antrenor.

Alain Giresse, Laurent Blanc, Marco Materazzi, Emilio Butragueno, Manuel Sanchis, Michel, Jean Pierre Papin, Arda Turan, Miguel Angel Nadal, Luis Milla, Sergi Barjuan și Gianfranco Zola au înregistrat mesaje de felicitare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: