Sport

Gică Hagi a intervenit furibund la tv pentru a-l contra pe Florin Bratu: „Văd că spune că CFR e mai campioană decât Farul!” / „Pot să-mi exprim și eu o opinie?”

Gică Hagi a intervenit furibund la TV pentru a-l contra pe Florin Bratu, care lăudase CFR Cluj într-o comparație cu Farul.
08.02.2023 | 20:54
Gica Hagi a intervenit furibund la tv pentru al contra pe Florin Bratu Vad ca spune ca CFR e mai campioana decat Farul  Pot sami exprim si eu o opinie
Gică Hagi a intervenit furibund la tv pentru a-l contra pe Florin Bratu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gică Hagi vorbise despre stilul ofensiv al Farului, care îi dă speranțe că echipa sa poate câștiga campionatul în acest sezon, iar Florin Bratu este de părere că stilul pragmatic al CFR-ului este cel care aduce trofee în vitrine.

Gică Hagi a intervenit furibund la tv pentru a-l contra pe Florin Bratu

Gică Hagi a intervenit la TV pentru a-l contra pe Florin Bratu, după ce fostul selecționer U21 a spus că nu este de părere că stilul ofensiv al Farului va aduce titlul la Constanța, dând exemplu felul în care Dan Petrescu pregătește meciurile

ADVERTISEMENT

„Echipa mea face și faza a doua, joacă și defensiv, dar la mine trebuie să știi să ataci prima dată și apoi să te aperi. Nu e doar că atac și că mă apăr. Cei care știu să atace devin campioni.

Petrescu știe să atace, că altfel nu câștiga campionatul, a câștigat campionatul pentru că a marcat multe goluri CFR-ul. Prefer să marcăm patru goluri, să fie spectacol, să vină oamenii la stadion.

ADVERTISEMENT

Probabil Dan pune mai mult accent pe presiune. Cred că echipa mea a primit printre cele mai puține goluri din campionat, deci facem și faza defensivă”, a spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

Gică Hagi – Văd că Florin e adeptul jocului CFR-ului și spune că CFR e mai campioană decât Farul, dar să ținem cont că CFR are buget de 18 milioane de euro, noi avem un buget să fie pentru Liga 1.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu – Da, Gică, dar îmi pot exprima și eu o opinie?

Gică Hagi – Să nu uităm că am câștigat și un campionat! Fii corect!

Florin Bratu – Foarte bine! Și te-am felicitat de-atâtea ori.

Gică Hagi – Când ai bani mai puțini, poate să se întâmple din când în când, dar nu poți fi un protagonist. Ca să vrei să fii cel mai bun, trebuie să ai bani mulți. Farul are buget să stea în prima ligă.

„Să audă și Florin, să vadă că se poate!”

„Știu că CFR plătește 30.000 de euro salarii pe lună și că a cheltuit bani pe transferuri. Farul a luat numai jucători liberi de contract, care au fost resuscitați, care nu erau într-o formă foarte bună și a jucat cu 4-5-6 jucători sub 23 de ani. Mă scuzați!

ADVERTISEMENT

Cu tot cu bonusuri brut bugetul e de două milioane de euro pe an, e un buget să rămânem în prima ligă. Asta ca s-o audă și Florin! Să vadă că se poate!

Nu e mic, e foarte bun! Sunt acolo, mă bat la campionat. Când am câștigat campionatul, am avut un buget de 1 milion jumătate. Țucudean câștiga 2.500 de euro când a venit la noi”,  a continuat Gică Hagi.

„Trebuie să știi să fii un manager foarte bun și să știi să ataci, că dacă nu știi să ataci nu ai cum să câștigi campionatul. Avem patru jucători plătiți foarte bine. 7.000 de euro e salariul maxim la noi. După jucătorii mei au bonusuri foarte mari pentru că dacă îmi produc, am de unde să le dau.

Da, își pot dubla salariile din bonusuri. Diferența dintre mine și ceilalți e că eu am trăit acest lucru, eu am lucrat așa. Vreau să lucrez cu jucători motivați și să aibă fixul plus bonusuri. Trebuie să îmi producă și atunci îi dau!”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua...
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua să crească în urma încălzirii globale
Obiceiul săptămânal al milionarilor Cristi Borcea și Victor Pițurcă: ”În Băneasa, el știe...
Obiceiul săptămânal al milionarilor Cristi Borcea și Victor Pițurcă: ”În Băneasa, el știe tot”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
S-au ales noii bucătari de la Chefi la Cuțite! Antena 1 a făcut...
S-au ales noii bucătari de la Chefi la Cuțite! Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat de către fanii emisiunii
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
Triunghi amoros: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău şi Claudia Pătrășcanu
Triunghi amoros: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău şi Claudia Pătrășcanu
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română