Fotbal intern

Gică Hagi a izbucnit în lacrimi când a ajuns lângă sicriul lui Ilie Balaci. “Regele” şi Gică Popescu, îndureraţi la ieşirea din biserică. Video

Gica Hagi a izbucnit in lacrimi cand a ajuns langa sicriul lui Ilie Balaci Regele si Gica Popescu indurerati la iesirea din biserica Video

Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un stop cardio respirator. Fostul mare fotbalist al echipei naţionale a României a fost condus pe ultimul drum de cei mai importanţi foşti şi actuali jucători, iar printre ei s-a aflat şi Gică Hagi.


UPDATE, ora 14:17. Gică Hagi şi Gică Popescu au fost şi la slujba de înmormântare a lui Ilie Balaci. Cei doi au fost foarte îndureraţi la ieşirea din biserică. Legendele din “Generaţia de Aur” au plecat cu cortegiul spre cimitir, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Balaci.


Patronul şi antrenorul echipei FC Viitorul Constanţa, Gică Hagi, a mers alături de Gică Popescu la stadionul “Ion Oblemenco”, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci, iar cei doi au participat la slujba susţinută pe gazonul arenei din Bănie. VEZI VIDEO AICI!

Gică Hagi a izbucnit în lacrimi când a ajuns lângă sicriul lui Ilie Balaci

După ce a înmânat coroana de flori, Gică Hagi s-a îndreptat către sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci. “Regele” a sărutat imaginea fostului fotbalist al naţionalei României, iar apoi a izbucnit în lacrimi. Gică Hagi şi Gică Popescu au rămas în dreapta sicriului în care se afla Ilie Balaci şi au participat la slujbă alături de Rodion Cămătaru, Sorin Cârţu, Silviu Lung, Negrilă şi alţii.

Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la doar 62 de ani. “Minunea Blondă” se afla în Craiova pentru a participa la meciul pe care oltenii lui Devis Mangia l-au jucat contra celor de la FCSB, scor 2-1, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, dar a decedat în casa mamei sale, în urma unui infarct. Ministerul Sănătăţii a decis să deschidă o anchetă după moartea fostului internaţional român trimiţând o echipă la Craiova, pentru a investiga modul în care s-au efectuat procedurile şi cum a fost declarat decesul.

Ilie Balaci a debutat la echipa naţională a României la vârsta de 17 ani, 6 luni şi 10 zile. Acesta a adunat 69 de selecţii şi a înscris 8 goluri. A fost căpitanul “tricolorilor” în preliminariile Campionatului European din 1984, însă nu a jucat la turneul final din cauza unei accidentări.