Fotbal intern

Gică Hagi a lansat cartea “CAMPIONII creează CAMPIONI”! “Regele” a dezvăluit secretele unei cariere de succes

23.11.2019 | 17:56
Gică Hagi a lansat cartea CAMPIONII creează CAMPIONI
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a lansat sâmbătă, 23 noiembrie 2019, cartea “CAMPIONII creează CAMPIONI”, iar evenimentul a avut loc la hotelul Iaki din Constanța. Antrenorul și patronul formației FC Viitorul Constanța i-a avut alături pe Gică Hagi și Pavel Peniu, iar ”Regele” a ținut să le mulțumească celor care i-au fosta alături pe parcursul timpului.

Gică Hagi a lansat cartea “CAMPIONII creează CAMPIONI”

Cartea lansată de Gică Hagi conține capitole din cariera fostului mare internațional român: oamenii care i-au influențat cariera, momentele speciale trăite pe stadioanele mari ale lumii pe care a evoluat și care este viziunea sa despre fotbal. Mai mult, cartea “Regelui” este una tehnică și explică cum să construiești și să formezi jucători.

ADVERTISEMENT

”Poate că vă întrebați de unde vine acest titlu. M-am gândit, cu ai mei, cu toată lumea… Eu tot timpul spun la TV că am avut profesori foarte buni, că am jucat în perioada cea mai bună a fotbalului românesc, că în viață trebuie să ai mentori. Am ajuns la concluzia că așa e!

Mulțumesc profesorilor care m-au format, și aici nu vreau să scap pe nimeni: Iosif Bukossy, Titi Mareș, Constantin Tâlvescu, Hasoti , Mandoiu, Pigulea, Ardeleanu, Tănase Dima, Mielu Voica, profesorul Rădulescu, Cornel Drăgușin, cred că ei au fost profesorii care de la început m-au construit, mi-au dat o mentalitate”, a spus Gică Hagi, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a decis să lanseze cartea ”CAMPIONII creează CAMPIONI”  cu ocazia aniversării unui deceniu de existență a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi de la Ovidiu. În cei 10 ani de existență, fostul mare internațional român a înființat și echipa de seniori a Viitorului și a câștigat trei trofee.