ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gică Hagi a mai salvat un fotbalist! Rivaldinho, vedetă pe site-ul lui AS: “Se transformă în noua stea a fotbalului românesc”

Autor: Razvan Nicolae | 29.10.2019 | 18:59
Gică Hagi a mai salvat un fotbalist! Rivaldinho, vedetă pe site-ul lui AS:
Rivaldinho, vedetă pe site-ul lui AS: "Se transformă în noua stea din România"

Rivaldinho este în mare formă la Viitorul şi a devenit vedetă pe site-ul lui AS. Marţi, spaniolii au scris despre fiul lui Rivaldo, pe care îl consideră drept una dintre viitoarele stele ale fotbalului din România, şi au anunţat că brazilianul ar putea să intre pe radarul mai multor formaţii din Italia.

ADVERTISEMENT

Ce au scris jurnaliştii de la AS despre Rivaldinho: “Triumfă în al doilea sezon la Viitorul”

Jurnaliştii de la AS i-au făcut o scurtă caracterizare lui Rivaldinho şi au susţinut că brazilianul devine pe zi ce trece o nouă stea în fotbalul din România. În plus, spaniolii au precizat că relaţia bună dintre Gică Hagi şi Rivaldo l-au ajutat pe atacantul de 24 de ani să semneze cu Viitorul. “Fiul lui Rivaldo se transformă în noua stea a fotbalului românesc”, au titrat ibericii.

“Noua stea a fotbalului din România este un brazilian şi are un nume ilustru: Rivaldinho. Fiul fostului fotbalist al lui Deportivo la Coruna şi al Barcelonei triumfă în al doilea sezon la Viitorul, clubul deţinut de Gică Hagi şi unde Gică Popescu este preşedinte. Conexiunea între cei doi foşti jucători ai Barcelonei şi Rivaldo au permis ca fotbalistul să ajungă în România în sezonul trecut. La 24 de ani, cu şase meciuri în prima ligă în actualul sezon, Rivaldinho a marcat patru goluri şi a oferit patru pase decisive”, au scris jurnaliştii de la AS.

“Nu ar mira pe nimeni dacă va fi ofertat din Serie A”

“Rivaldinho este un atacant care şi-a început cariera în Brazilia, la Mogi Mirim, clubul de unde tatăl său s-a retras. După ce a evoluat pentru diferite echipe braziliene şi la Boavista, a ajuns în România şi în Bulgaria. A jucat la Dinamo, ca mai apoi să ajungă la Levski. Abia acum, la Viitorul, a devenit o stea a campionatului român. Cu patru goluri, unul din penalty, se situează pe primele locuri în topul marcatorilor, condus de Iancu.

ADVERTISEMENT

Bunele prestaţii ale lui Rivaldinho nu au trecut neobservate de câteva cluburi din Italia. Fotbalul din România are relaţii bune cu Serie A şi nu ar mira pe nimeni dacă va fi ofertat de acolo, mai ales dacă va continua să joace la fel de bine. Şi în Spania sunt mulţi care şi-ar dori să-l vadă la lucru pe fiul lui Rivaldo”, au încheiat spaniolii.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!