Gică Hagi a oferit ultimele informații despre situația lui Ianis: „E un jucător curtat”. Echipa din Supercupă: „Cu ei voi juca”

Alin Miu   
în Viitorul
05/07/2019, 20:34
Gică Hagi a oferit ultimele informații despre situația lui Ianis: „E un jucător curtat”. Echipa din Supercupă: „Cu ei voi juca”
Gică Hagi a oferit ultimele informații despre situația lui Ianis

Viitorul o înfruntă sâmbătă, de la ora 20:00, pe CFR Cluj în Supercupa României. Gică Hagi și jucătorii săi sunt conectați pentru acest meci, însă managerul de la Viitorul se gândește în continuare și la cea mai bună variantă de transfer pentru fiul său, Ianis.

Gică Hagi a oferit ultimele informații despre situația lui Ianis

Hagi a anunțat că fiul său va asista la meci, acesta analizând în continuare numeroasele oferte primite în această vară.

“Spre Ploieşti, mâine vine la meci şi după aceea vedem. E o perioadă în care analizăm, evaluăm şi vom lua o decizie. Se vorbeşte mult, citesc presa. Mult, mult, mult. E un jucător curtat, ne surprinde cu multe lucruri, dar trebuie să analizăm bine şi să luăm o decizie importantă pentru el şi pentru noi, ca club. El şi toţi ceilalţi care au participat la turneul final, toţi aceşti copii extraordinari care au fost la europene au scos România în stradă, şi-au făcut un nume, sunt deja jucători europeni, au cota lor.

Au deja un nume în Europa. Nu mai sunt jucători români din România, sunt jucători care au jucat în Europa şi au demonstrat că sunt foarte buni. Am ieşit pe piaţa europeană şi deja lumea ştie că în România există jucători foarte buni, talentaţi.” a declarat Gică Hagi cu privire la posibilul transfer în străinătate al lui Ianis.

Totodată, Hagi a dezvăluit  trei dintre jucătorii care vor evolua din primul minut mâine seară: Pitu, Mățan și Ganea, trei fotbaliști născuți după 1999.

Recenzii carti din literatura

”Mâine e Pitu pe margine, 2002, în spatele lui Măţan. Joacă Măţan, deci în spatele lui Ianis e Măţan, aşa că avem jucători. E Ganea, 1999. Mâine, Ganea şi Măţan vor juca, doi jucători de 99 în faţă” a spus Gică Hagi.

CFR Cluj este deținătoarea trofeului Supercupei României, după ce a învins Craiova anul trecut chiar în Bănie.

Închide ×