Fotbal intern

Gică Hagi a recunoscut că sunt oferte de transfer pentru Ianis! ”Sunt unele discuții”

02.12.2018 | 08:31
Gica Hagi a recunoscut ca sunt oferte de transfer pentru Ianis Sunt unele discutii

Antrenorul Gică Hagi a recunoscut după meciul FC Viitorul – Dinamo 4-1 din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, că sunt oferte de transfer pentru Ianis, dar deocamdată nu este nimic concret. Internaționalul român a făcut un joc excelent în partida de sâmbătă seară în care a marcat două goluri și a scos un penalty ratat de Alexandru Mățan.

”Eu am fost convins că va fi un jucător mare. Dacă nu, nu plătea Viitorul două milioane de euro într-un an de zile. Am plătit totul, pentru că merita. Încă o dată mă felicit că am avut puterea să îl luăm. Viitorul a investit în el, a făcut o investiție mare și îl sprijină, îl ajută să crească și să ajungă un jucător mare. El să nu uite că acest club l-a sprijinit, la crescut de mic și acum îl ajută să crească”, a declarat ”Regele”.

Gică Hagi fericit după victoria din meciul FC Viitorul - Dinamo 4-1
Gică Hagi fericit după victoria din meciul FC Viitorul – Dinamo 4-1

Gică Hagi a recunoscut că sunt oferte de transfer pentru Ianis: ”Discutăm după Sărbători”

”E curtat, deja încep să vină oferte. Sunt unele discuții, încă nu e nimic concret. Să fim fericiți de Sărbători, apoi vom discuta dacă suntem pregătiți să lăsăm jucătorul să iasă și dacă nu vom slăbi, pentru că trebuie să fim mai puternici”, a spus Gică Hagi despre ofertele de transfer pentru fiul său Ianis.

Joi seară, Gheorghe Hagi a fost prezent la meciul Standard Liege – FC Sevilla din Europa League și s-a speculat că a mers pentru a negocia un transfer al lui Ianis la una dintre cele două formații. Însă, tehnicianul Viitorului a negat aceste informații și a spus că nu a discutat cu nimeni despre o mutare a fiului său.

După victoria din meciul cu Dinamo, Ianis Hagi a fost dojenit de antrenorul ”câinilor”. Mircea Rednic i-a reproșat faptul că a simulat faultul pentru care Vlad Olteanu a primit al doilea cartonaș galben și i-a cerut acestuia ”să fie mai bărbat”.