Cele mai citite

Război între fanii Fiorentinei din cauza lui Gică Hagi:”Are dreptate”/ “Dacă era aşa de bun de ce nu l-a luat Real Madrid?”

Atacul violent al lui Gică Hagi la adresa conducerii Fiorentinei a ajuns imediat în atenţia suporterilor toscani. Unii îi dau dreptate, alţii îl condamnă.
20.02.2018 | 15:15
ADVERTISEMENT

Atacul dezlănţuit al lui Gică Hagi la adresa conducerii Fiorentinei şi în special a directorului Pantaleo Corvino referitor la modul în care a fost tratat fiul său Ianis timp de un an şi jumătate, cât a stat la gruparea toscană, a ajuns repede pe site-urile legate de echipa viola.

Reacţiile tifosilor sunt diferite. Unii îl dau dreptate şi spun că la Fiorentina s-a instituit cu adevărat dictatura Corvino, care trebuie să înceteze, alţii însă răspund chiar jignitor, acuzându-l pe Hagi senior de faptul că îi face un mare rău fiului său şi că are o atitudine departe de numele pe care îl poartă.

ADVERTISEMENT

“Avem deja destui clovni care comentează aici (e vorba siteu-ul Violanews.com) ca să ne permitem luxul de a comenta opiniile unui alt clovn ca Seniorul, care nu are nici o legătură cu Fiorentina.” 

“Îmi pare rău că un mare jucător pune această presiune asupra umerilor fiului său, ştiind cât de greu e astăzi să confirmi într-un fotbal tot mai fizic. Sper ca pentru Ianis să nu atârne prea greu aceste cuvinte ale tatălui”

ADVERTISEMENT

Italienii cred că Gică Hagi are dreptate în privinţa dictaturii de la Fiorentina

“Hagi junior un fenomen? Dacă era aşa nu l-am fi expediat niciodată în România. Vedem, domnule Hagi senior, dacă vei avea dreptate într-o zi. Sigur, numele pe care îl poartă nu ajunge pentru a-l face un campion. Să faci aşa afirmaţii cu dintele veninos, fără a avea argumente, este foarte rău. De ce nu încerci să-ţi vinzi băieţelul la Real Madrid, la Manchester sau la Juventus? Crezi că dacă era bun nu era deja de mult luat de una dintre ele?”

” Are perfectă dreptate. Pioli şi când se duce la baie îi cere voie lui Corvino, acest vânzător de vaci. Şi rezultatele se vor vedea împotriva Fiorentinei”

“Are dreptate în privinţa dictaturii de la Fiorentina impusă de Corvino. Nu şi în privinţa lui Hagi Junior, pentru că la vârsta lui Jovetic juca deja Champions League”.

ADVERTISEMENT

“Hagi senior ar face bine să vadă mai întîi cum va fi viitorul fiului şi pe urmă să iasă la atac. Vom vedea, nu e deloc imposibil să aibă dreptate, dar la fel de bine s-ar putea ca Ianis să nu devină ceea ce crede el”

“Dacă reueşeşte şi Ianis va ajunge un mare jucător, atunci toată conducerea Fiorentinei va trebui să ceară iertare pentru prostia făcută.” 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri