Sport

Gică Hagi abia așteaptă să îl înfrunte pe Dan Petrescu: „Nu se putea să începem anul mai bine”

Farul Constanța o înfruntă pe CFR Cluj în primul meci oficial al anului. Gică Hagi este nerăbdător înaintea confruntării cu Dan Petrescu.
22.01.2023 | 18:14
Gica Hagi abia asteapta sa il infrunte pe Dan Petrescu Nu se putea sa incepem anul mai bine
Gică Hagi este nerăbdător înaintea meciului Farul Constanța - CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Liderul campionatului, Farul Constanța o întâlnește pe CFR Cluj, campioana en-titre, luni, 23 ianuarie, ora 20:00, în primul duel oficial din noul an pentru cele două formații. Gică Hagi așteaptă cu entuziasm duelul de la nivelul băncii tehnice cu Dan Petrescu.

Gică Hagi așteaptă cu nerăbdare duelul cu Dan Petrescu: „Va fi o confruntare deschisă”

Farul Constanța primește vizita lui CFR Cluj, care continuă să mute pe piața transferurilor, în primul meci al „marinarilor” în 2023, însă disputa nu-l sperie pe Gică Hagi. Mai mult decât atât, tehnicianului liderului din campionat este încântat să înceapă anul cu un meci atât de dificil.

ADVERTISEMENT

„Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieșit partide deosebite.

Am câștigat și noi, și ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a făcut temele înaintea duelului cu CFR-ul lui Dan Petrescu

Gică Hagi a vorbit despre obiectivul Farului în a doua parte a sezonului și a lăudat-o pe campioana României înaintea confruntării directe.

„Știm că adversarul e foarte bun, competitiv, și trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes.

ADVERTISEMENT

În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câștigăm la fiecare meci cele trei puncte și să dobândim o mentalitate de învingători”, a mai spus Gică Hagi.

CFR Cluj, probleme de lot înaintea duelului cu Farul Constanța

Dan Petrescu a dezvăluit la conferința de presă premergătoare duelului cu Farul lui Gică Hagi că nu se va putea baza pe Mario Camora și Denis Kolinger, ambii suspendați.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Bursucul” a anunțat că Peteleu, Țîru, Maglica și Krasniqi nu sunt 100% din punct de vedere fizic și va rămâne de văzut dacă îi va arunca în luptă. Toți cei patru fotbaliști au ajuns în această iarnă sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Ermal Krasniqi, transferat de la FC Ballkani, în perioada de mercato din iarnă, l-a impresionat cel mai mult pe Dan Petrescu în comparație cu jucătorii noi veniți, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT