Sport

Gică Hagi a luat foc după înfrângerea controversată din meciul cu FCSB. ”Toată țara a văzut că un singur om a făcut diferența! Arbitrul…”

Farul Constanța nu a mai repetat isprava din urmă cu două săptămâni, când se impunea cu 2-0 în fața celor de la FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu același scor într-un meci marcat de multe greșeli de arbitraj.
15.03.2022 | 00:00
Gica Hagi a luat foc dupa infrangerea controversata din meciul cu FCSB Toata tara a vazut ca un singur om a facut diferenta Arbitrul
Gheorghe Hagi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Farul Constanța au prestat un fotbal de calitate în primul duel direct din play-off-ul campionatului. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0, dar Gică Hagi crede că erorile de arbitraj au direcționat punctele către gruparea din Capitală.

Gică Hagi: ”E inadmisibil, dar am mai pățit așa ceva”

Tehnicianul ”marinarilor a luat foc după eșecul cu FCSB 0-2. Farul a intrat pe teren decisă să repete isprava de la sfârșitul lunii februarie când s-au impus cu același în fața roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Băieții lui Gică Hagi au fost în meci, dar odată cu trecerea timpului presiunea și-a pus amprenta pe evoluția lor. FCSB a avut mai multe oportunități, a fost mai prezentă în careul advers, dar ”marinarii” au irosit cea mai mare ocazie, prin Moldoveanu, în minutul 50, când a scăpat singur cu Târnoveanu, dar a șutat slab.

Intervenția ulterioară a portarului roș-albaștrilor asupra fotbalistului dobrogean a fost, însă, dincolo de limita regulamentului, dar Lucian Rusandu a arătat doar colțul careului de șase metri.

ADVERTISEMENT

”Din punctul meu de vedere am avut penalty și eliminare. Câte n-au fost în repriza a doua. Eu nu evaluez lucrul acesta (prestația arbitrului – n.r.), nu e datoria mea. Toată țara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta. E inadmisibil, dar am mai pățit așa ceva și la Sepsi. Dacă le lași, merge…”, a tunat Hagi, la finalul partidei.

Gică Hagi nu a înțeles nimic din prestația arbitrului Lucian Rusandu

Malcom Edjouma a deblocat tabela de scor cu reușita din minutul 67, la doar 15 minute după ce Farul a solicitat penalty. După ceva mai mult de 10 minute Dussaut vede două cartonașe galbene în decurs de numai câteva secunde și este eliminat, pentru două faulturi neglijente.

ADVERTISEMENT

”Meciul a fost echilibrat, am avut ritm, ambele echipe, dar din păcate un singur om a făcut diferența. Așa e foarte greu să mai înțeleg ce înseamnă fotbalul, e inadmisibil, nu se poate așa ceva. Nici nu mai am cuvinte.

Coman i-a dat un cot la Aioani, dar la noi nu a văzut deloc, doar în partea cealaltă. A fost un singur protagonist și acela a făcut diferența. Gustul amar a început în minutul în care trebuia să primim penalty și eliminare. Nu am crezut că pe terenul de fotbal voi vedea așa ceva.

ADVERTISEMENT

Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, dar când vezi așa ceva nu pot să tac, nu am cum. Eu spun doar ce a văzut toată țara”, a adăugat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT