Sport

Mesaje emoționante transmise de Ianis și Kira Hagi la aniversarea tatălui lor. Foto

Gică Hagi aniversează, azi, 57 de ani și este ”asaltat” cu mesaje de felicitare și prețuire din partea tuturor celor pentru care a fost și rămâne un model. Între aceștia și Ianis și Kira, cei doi copii ai ”Regelui”.
05.02.2022 | 15:42
Mesaje emotionante transmise de Ianis si Kira Hagi la aniversarea tatalui lor Foto
Kira Hagi, mesaj scurt după ce Farul a câștigat titlul de campioană. Foto: Digisport.
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a împlinit 57 de ani și este ”răsfățatul” zilei. Numeroși oameni de fotbal, foști coechipieri, sau rivali, cu toții și-au amintit de cel considerat cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Copiii Ianis și Kira au postat la rândul lor mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Ce i-au transmis Ianis și Kira Hagi tatălui lor la aniversarea a 57 de ani

Ianis și Kira Hagi știu că tatăl lor nu are timp să răspundă tuturor celor care i-au transmis urări și gânduri bune.

ADVERTISEMENT

De la ora 16:00, Farul are meci cu Chindia Târgoviște și, cel mai probabil, abia spre seară Hagi senior va da startul petrecerii.

”La mulți ani modelului meu! Te iubesc tată”, a scris Ianis pe rețelele de socializare. Fiul ”Regelui” este în recuperare după operația diferită recent la genunchi și nu va mai juca aproximativ 6 luni.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a ales să distribuie în mediul online videoclipul pe care cei de la Farul Constanța l-au postat la rândul lor încă de la primele ore ale dimineții.

În montajul video apar numeroase personalități ale fotbalului mondial, care îl felicită și își prezintă omagiile pentru fostul decar al echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, un model pentru tinerii fotbaliști

Supranumit ”Regele” fotbalului românesc, Gică Hagi demonstrează că își merită pe deplin acest ”statut”.

Plecat în fotbalul mare de la Farul Constanța, Hagi a impresionat nu doar o țară întreagă, ci o lume, prin magia pe care o arăta pe teren.

ADVERTISEMENT

Milioane de copii visează să ajungă într-o zi asemenea idolului lor. Hagi a fost adulat la toate echipele la care a evoluat: Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray.

După ce a pus capăt carierei sportive, ”Regele” a preluat echipa națională, le-a mai pregătit pe Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, Steaua, viitorul Constanța și, în prezent, pe Farul.

Tot Gică Hagi a pus bazele și coordonează activitatea cele mai importante academii de fotbal din România, care îi și poartă numele și care a dat țării numeroși jucători de valoare.

ADVERTISEMENT
Tags: