Fotbal intern

Gică Hagi anunţă transferuri la Viitorul! Ce se întâmplă cu Eric

10.01.2019 | 19:20
Gica Hagi anunta transferuri la Viitorul Ce se intampla cu Eric
ADVERTISEMENT

Gică Hagi anunţă transferuri în această iarnă la Viitorul. Antrenorul de 53 de ani a vorbit despre achiziţiile pregătite şi a anunţat că sunt discuţii cu trei fotbalişti, printre care se numără şi Eric. “Regele” a susţinut că în atac, pe lângă fotbalistul brazilian, va mai fi adus un jucător.

Cu Eric încă nu este rezolvat nimic. Am vorbit cu el, așteptăm să își rezolve rapid problemele, într-o zi, două, și să vină să facă parte din nou din colectiv. Au plecat doi fundași centrali. Trebuie să vină unul în locul lor, de preferat stângaci. Dacă vine Eric, în atac mai avem nevoie de un jucător. Sunt 3 jucători cu care discutăm, doi străini și un român, și sper să ajungă în cantonament în două, trei zile. De la mine nu veți afla numele lor, ca de la Gigi”, a declarat Gică Hagi la reunirea lotului.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi anunţă transferuri la Viitorul. Câţi juniori au fost luaţi în cantonament

Gică Hagi anunţă transferuri la Viitorul, însă în acelaşi timp a luat opt juniori în cantonamentul din Turcia. În plus, “Regele” a vorbit şi despre Andrei Tîrcoveanu, jucător adus de la Dinamo Bucureşti. “Tîrcoveanu este un transfer concret. Ne bucurăm că a venit la noi. Are o tehnică foarte bună. Mi-a plăcut mult, nu mă îndoiesc de calitatea sa. Abia aștept să îl văd la antrenamente. Am fost mulțumiți de Luchin, dar am optat pentru Ghiță. Este mai tânăr și a făcut progrese mari în ultimele luni. Constantin Dima vrea să plece și el, să joace mai mult. Îl înțelegem și îl lăsăm să plece cum a venit, gratis. Am luat opt juniori, câte doi în fiecare compartiment. Sunt copii care au talent. Pe unii îi știu, am lucrat deja cu ei. Vreau ca fiecare jucător să aibă cel puțin un meci întreg în picioare. Condițiile sunt excelente. Întâlnim adversari puternici”, a mai precizat Gică Hagi.

Gică Hagi anunţă transferuri la Viitorul
Gică Hagi anunţă transferuri la Viitorul

Viitorul va juca şapte meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, care se va desfăşura în perioada 11-25 ianuarie. Dobrogenii se vor duela cu Ferencvaros (Ungaria, 14 ianuarie), Rubin Kazan (Rusia, 17 ianuarie), Daejeon Citizen (Coreea de Sud, 17 ianuarie), Vejle (Danemarca, 21 ianuarie), Lechia Gdansk (Polonia, 21 ianuarie), Yenisey (Rusia, 24 ianuarie) şi Saburtalo (Georgia, 24 ianuarie).

ADVERTISEMENT