Sport

Gică Hagi, anunțul momentului despre viitorul lui Ianis la Rangers: „Vor să reînnoiască contractul!”

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul Farului Constanța, a vorbit despre viitorul fiului său, Ianis Hagi (23 de ani), care evoluează, în Scoția, la Rangers.
04.01.2022 | 20:57
Gica Hagi anuntul momentului despre viitorul lui Ianis la Rangers Vor sa reinnoiasca contractul
Gică Hagi (56 de ani), antrenorul Farului Constanța, a vorbit despre viitorul fiului său, Ianis Hagi (23 de ani), care evoluează, în Scoția, la Rangers
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers, în vara lui 2020, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația din Scoția.

Alături de Rangers, Ianis Hagi a cucerit un titlu de campion.

Gică Hagi, anunțul momentului despre viitorul lui Ianis la Rangers

Într-o conferință de presă, Gică Hagi a anunțat că, din informațiile sale, Rangers plănuiește să prelungească înțelegerea cu fiul său.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Regele” l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru evoluțiile din anul care tocmai a trecut.

„Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână.

Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să reînnoiască contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi.

ADVERTISEMENT

A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să reînnoiască contractul”, a declarat Gheorghe Hagi.

În ultima perioadă, s-a vorbit, în spațiul public, despre faptul că mai multe echipe ar dori să-l transfere pe Ianis Hagi, printre care se numără Galatasaray, AS Roma, Lyon sau Sevilla.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre transferurile din această iarnă

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a anunțat că este pregătit pentru orice mutare în această iarnă, astfel că nu ar fi de mirare ca formația scoțiană să dea curs unei oferte venite pentru Ianis Hagi.

„Nu mă aștept la ceva anume. Poate nu se întâmplă nimic, poate au loc multe, nu știi niciodată. Trebuie doar să fii pregătit, ăsta e cel mai important lucru ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fii gata pentru orice. Vom vedea unde suntem ca lot la finalul perioadei de transferuri.

Dar, ca antrenor, nu vrei să te apropii de finalul perioadei de transferuri și să ai un lot mai subțire decât cel cu care ai început. Trebuie să știm dinainte ce trebuie să facem, indiferent de ce ne lovește”, a anunţat antrenorul lui Rangers, conform msn.com.

ADVERTISEMENT