Sport

Gică Hagi are urmași la Farul! Damien Dussaut, gol în stilul „Regelui” în duelul cu Botoșani. Video

Gică Hagi are urmași la Farul, după golul lui Damien Dussaut din duelul cu FC Botoșani.
29.10.2021 | 21:45
Gica Hagi are urmasi la Farul Damien Dussaut gol in stilul Regelui in duelul cu Botosani Video
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta francez a înscris un gol superb în poarta lui Eduard Pap, cu un șut superb de la peste 30 de metri, care l-a luat prin surprindere pe portarul moldovenilor.

Astfel, nu doar Andrei Ciobanu are execuții superbe la Farul, ci și Damie. n Dussaut, care a adus aminte de celebrele goluri marcate de Gică Hagi în cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi are urmași la Farul, după golul lui Dussaut din duelul cu Botoșani

Damien Dussaut a reușit un gol superb în minutul 23 al confruntării dintre FC Botoșani și Farul, marcând cu un șut de la peste 30 de metri, care l-a surprins pe Eduard Pap, portarul moldovenilor.

După gol, fundașul francez s-a dus imediat la Gică Hagi pentru a-l îmbrățișa, „Regele” fiind mândru de execuția elevului său, care a înscris în stilul său.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Damien Dussaut a mai avut o altă execuție frumoasă, însă de această dată Eduard Pap a fost pe fază și nu s-a mai lăsat surprins de șutul francezului.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

  • 26 de ani are Damien Dussaut

„Cred că putea face mai mult portarul!”

Bogdan Stelea a comentat golul primit de Eduard Pap, recunoscând că execuția lui Damien Dussaut a fost superbă, însă este de părere că dacă Pap ar fi sesizat mai devreme că fundașul francez vrea să șuteze, ar fi putut respinge mingea.

ADVERTISEMENT

Golurile de la o astfel de distanță… da, poți să faci mereu ceva, dar nu te aștepți la șuturi așa… cred că putea face mai mult, dar a fost un șut greu de apărat…

În mod normal, trebuia să facă ceva mai mult, deși a fost greu de apărat, mingea a căzut și nu s-a așteptat la așa ceva”, a spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Botoșani a avut probleme, pentru că nu a reușit să iasă pe construcție, Farul venind cu jucători în terenul lor. Problema cea mai mare a fost că nu a reușit să iasă cu mingea jos”, a spus și Ianis Zicu la pauza meciului.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Damien Dussaut, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: