ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gică Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut! ”Regele” a cântat pentru Dinamo. Video

Autor: Traian Terzian | 27.02.2021 | 19:04
Gică Hagi, așa cum nu l-ai mai văzut! ”Regele” a cântat pentru Dinamo. Video
La doar o zi după ce Viitorul a spulberat-o pe Dinamo în Liga 1, a apărut un filmuleț în care Gică Hagi cântă la o petrecere melodii ale formației bucureștene. Sursă foto: captură video

La doar o zi după ce Viitorul a spulberat-o pe Dinamo în Liga 1, a apărut un filmuleț în care Gică Hagi cântă la o petrecere melodii ale formației bucureștene.

ADVERTISEMENT

Fostul legendar al rivalei Steaua București nu a ascuns niciodată că nu le poartă pică ”câinilor” și a vorbit întotdeauna frumos despre rivalii săi, în ciuda faptului că galeria dinamovistpă nu-l are la suflet.

Dinamo a fost umilită de Viitorul, scor 5-0, ”alb-roșii” fiind învinși ultima datăp cu acest scor în urmă cu 35 de ani.

Imagini de colecție cu Gică Hagi cântând pentru Dinamo

La nici 24 de ore după victoria formației pe care o patronează în Ștefan cel Mare, site-ul ziare.com a publicat un filmuleț din 2018 în care Gică Hagio cântă la o petrecere melodii care se aud de obicei în peluza lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În imaginile prezentate, Hagi cântă la o petrecere machedonească alături de celebrul interpret Pindu o melodie pro-Dinamo, în timp ce în sală se încinge o horă machedonească.

”Cei ce sunt dinamoviști, niciodatș nu sunt triști…”, cântă ”Regele”, care la acel moment era antrenorul Viitorului, în timp ce în sală se încinge o horă machedonească.

În imagini se mai pot vedea Marilena, soția celui mai mare fotbalist român, tatăl Simonei Halep, Stere, și Decebal Curumi, oficial al clubului constănțean.

ADVERTISEMENT

Dinamo se bucură de o susținere foarte mare în comunitatea machidonilor de la malul Mării Negre, mulți dintre ei făcându-și carduri de membri DDB și contribuind financiar la salvarea clubului de la faliment.

Suporterii dinamoviști continuă lupta pentru salvarea clubului prin strângerea de fonduri și neagă orice fel de implicare în deciziile tehnico-tactice ale antrenorului Ionel Gane.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!