Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi așteaptă investitori puternici pentru a transforma Farul într-o forță: „Schimbăm strategia, o să și cumpărăm jucători din vară!”. Video Exclusiv

Gheorghe Hagi (58 de ani), patronul lui Farul Constanța, are planuri mari cu echipa de la malul mării și e gata să primească în acționariat pe oricine e dispus să investească.
01.03.2023 | 14:24
Gica Hagi asteapta investitori puternici pentru a transforma Farul intro forta Schimbam strategia o sa si cumparam jucatori din vara Video Exclusiv
Farul e lider în SuperLiga cu 61 de puncte, 5 peste CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu un super „transfer”: Ioana Cosma, aflată la prima emisiune. Gheorghe Hagi a intervenit în direct și a dezvăluit ce planuri mărețe are la Farul.

Gică Hagi visează frumos la Farul! Cum ar putea deveni „marinarii” o forță: „Trebuie să și cumpărăm”

Gheorghe Hagi a intervenit în premieră la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre planurile sale de viitor cu Farul: „Noi producem sportivi și întotdeauna o să vindem. Și Barcelona și orice echipă mare din lume, vinde și cumpără. Ideea noastră este ca la un moment dat să ajungem să cumpărăm jucători din vară”. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Regele” speră că va reuși să aducă la Farul și jucători pe bani, nu doar liberi de contract: „Trebuie să și cumpărăm. Deocamdată mergem înainte așa cum suntem noi, cu identitatea noastră și dacă se vor întâmpla lucruri mari la Farul, la un moment vom aduce și jucători pe bani”.

Și Hagi e convins că Farul Constanța va reuși să devină un club cu adevărat important și trofeele vor continua să vină: „Noi muncim în fiecare zi. Noi încercăm să găsim soluții. E treaba noastră internă. Avem obiectivele, le știm, le-am identificat. Încercăm să facem din Farul o echipă stabilă și puternică, care să aibă un proiect serios”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi crede cu tărie într-un parteneriat între cluburi și companiile mari din mediul privat: „Eu am zis atunci despre multinaționale că ele pot veni în sport să investească ca și publicitate, ca parteneri, să poată să facă orice. Să cumpere acțiuni, o lege care să le dea un procent din cifra de afaceri”.

Gică Hagi, apel către MTS și guvernul României: „Trebuie o lege unitară”

Gheorghe Hagi transmite din nou un mesaj important către autorități: „Trebuie o lege unitară dată, pentru toată lumea și eu cred că dacă se implică multinaționalele cu un procent din cifra de afaceri, fotbalul cred că ar crește foarte mult în România”.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța e pe primul loc în SuperLiga, cu 61 de puncte după 28 de etape, cu 61 de puncte, cinci peste CFR Cluj, respectiv 10 puncte peste FCSB, ocupanta locului trei.

„Marinarii” pot intra cu mic avantaj în play-off, dacă vor reuși să câștige în ultimele două etape din sezonul regulat, în care vor întâlni pe Universitatea Cluj și Rapid București.

ADVERTISEMENT

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT