Fotbal intern

Atac ACID la Gigi: “Nici în trei vieţi nu se pricepe la fotbal ca mine!”

Gică Hagi i-a oferit o replică acidă lui Gigi Becali la ultima conferinţă de presă organizată de antrenorul campioanei României. Patronul FCSB a declarat recent că fostul căpitan al echipei...
26.08.2017 | 17:10
Atac ACID la Gigi Nici in trei vieti nu se pricepe la fotbal ca mine
ADVERTISEMENT

Gică Hagi i-a oferit o replică acidă lui Gigi Becali la ultima conferinţă de presă organizată de antrenorul campioanei României. Patronul FCSB a declarat recent că fostul căpitan al echipei naţionale a luat o decizie foarte bună atunci când a luat decizia să desfiinţeze a doua echipă a clubului.

Gigi Becali declara recent că dacă nu făcea această mutare, Gică Hagi ar fi ajuns la faliment. Antrenorul campioanei României a negat vehemenet că ar avea probleme financiare, acesta susţinând că există un plan împotriva echipei sale. “Noi, deocamdată, stăm bine. Anul ăsta bugetul e făcut, avem şi plusuri acum. Şi anul trecut am ieşit pe plus. Am plătit taxe la stat. S-a creat o diversiune mare, ca să se strice lucrurile, probabil. Erau prea bune, prea frumoase, prea liniştite. Inclusiv acel proces. Să nu mai faceţi o diversiune că aş părăsi proiectul, că vom da faliment, că suntem colaps la Academie. Dacă la mine e colaps, la ceilalţi ce e? La loturile naţionale şi la echipa mare cum e? Voi merge în continuare cu proiectul, singur sau cu partenerii pe care îi am. Cine vine la mine, bine, cine nu, asta e”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gica Hagi atac. “Să-şi vadă de ale lui”

“Regele” l-a atacat pe patronul FCSB şi a susţinut că acesta de urmă nu are cum să se priceapă mai bine ca el la fotbal, mai ales că vicecampioana României a făcut mai multe transferuri de la Viitorul. “Preşedintele de la Steaua sau patronul sau cel care bagă bani îmi dă şi lecţii de Academie acum. Eu zic să-şi vadă de ale lui, că are el multe şi să mă lase să-mi văd eu de ale mele. Dacă a ajuns Gigi să-mi spună ce decizii iau eu. Gigi să-şi vadă de ale lui. Cu tot respectul! Eu nu m-am băgat, nu mă bag, nu mă interesează. M-a avut în casă şi m-a pierdut.

Şi dacă vorbim de fotbal, cred că nici în două, trei vieţi nu o să se priceapă mai bine decât mine. Ca dovadă că el cumpără de la mine. Eu produc şi el are jucători de la mine. Şi l-am şi bătut, iar aia doare rău de tot”, a mai precizat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul şi finanţatorul echipei Viitorul a vorbit şi despre desfiinţarea echipei secunde. Acesta a precizat că echipa a doua nu mai era o necesitate pentru el. “Echipa a doua nu era necesară pentru mine. Facem revizie totală. Mergem după calitate, nu cantitate, pe obiective clare, să producem jucători la Academie, să revizium loturile, iar la echipa mare să promovăm jucători competitivi. Academia are obligaţia să facă jucători pentru echipa mare”.

Gică Hagi a vorbit şi despre o posibilă preluare a echipei naţionale a României. Acesta a declarat că nu se poate ocupa şi de prima reprezentativă şi de Viitorul, dar a precizat că o să vină vremea în care se va gândi şi la o nouă provocare. “Că va fi azi, mâine, peste un sau doi, mă voi gândi şi la nouă provocare pentru mine. Nu-i o noutate, am mai spus asta. Va veni şi ziua când voi pleca. Nu pot să fac două lucruri. Nu pot, cum să fiu antrenor la naţională şi să am şi Academia? Vă daţi seama ce circ se face? Iubesc naţionala, am jucat atât timp pentru ea. Îmi place să reprezint România la nivel foarte mare, dar nu se poate”.

ADVERTISEMENT
Tags: