Cele mai citite

Ianis Hagi, amendat de Fiorentina: “Pentru că e român!”

Gică Hagi nu a scăpat prilejul ca la conferinţa de presă de după meciul cu Botoşani să lanseze un nou atac violent la adresa şefilor Fiorentinei pentru felul în care a fost tratat Ianis. Fiul Regelui a fost amendat pentru că a întrebat de ce nu i se acordă nici o şansă.
20.02.2018 | 11:01
Ianis Hagi, amendat de Fiorentina:

La sfârşitul thrillerului Viitorul – Botoşani, cu finalul de infarct în urma senzaţionalului gol al victoriei constănţene la ultima fază a meciului, Gică Hagi a explodat din nou la adresa directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, din punctul său de vedere principalul vinovat pentru că fiul său, Ianis, nu a primit nici o şansă la echipa mare a Fiorentinei.

M-au minţit în faţă pe mine şi pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti! Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit şi nu joacă la club.Directorul sportiv face şi desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget şi e pe locul 11 cu Pioli.
 
Gică Hagi spune că  fanii Fiorentinei l-ar fi vrut pe Ianis pe teren
 
Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-aţi băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeţi. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piaţă. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino. Şi cred că şi eu am produs jucători cât el, că se laudă câţi jucători a produs. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut!
 
Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci, înveţi din greşeală. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla”.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri