Fotbal intern

Gică Hagi, conflict cu arbitrul meciului Academica Clinceni – Viitorul: “Ce e asta? Ne amenințați?!”

20.10.2019 | 17:57
Gica Hagi conflict cu arbitrul meciului Academica Clinceni  Viitorul Ce e asta Ne amenintati
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a avut din nou un conflict cu arbitrii. În a doua parte a jocului cu Academica Clinceni, încheiat 0-0 la Călărași, managerul celor de la Viitorul a fost surprins de camerele de filmat purtând un dialog aprins cu arbitrul de rezervă Cătălin Buși.

Un nou conflict între Hagi și arbitri

Academica Clinceni și Viitorul au remizat, 0-0, în primul meci al zilei din etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1. Spre finalul jocului de la Călărași, Gică Hagi a purtat un dialog aprins cu arbitrul de rezervă Cătălin Buși din Râmnicu Vâlcea. De menționat că Hagi a ratat două meciuri în acest sezon din cauza unei suspendări primită după un conflict cu arbitrii. Antrenorul formației de la malul mării a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu și nu a putut sta pe banca de rezerve la meciurile cu Sănătatea Cluj, din șaisprezecimile Cupei României, și U Craiova, în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Arbitrul de rezervă l-a îndemnat la calm pe Hagi, după mai multe momente în care managerul Viitorului și-a manifestat vocal nemulțumirea cauzată de desfășurarea ostilităților de pe gazonul stadionului din Călărași. După mai multe semne făcute de Cătălin Buși, care-l îndemna la calm pe Gică Hagi, acesta, pe un ton ridicat, a răspuns “Eu nu am voie să spun nimic niciodată? Să tac din gură?“. Arbitrul de rezervă a continuat să încerce să-l calmeze pe Hagi, însă ripostele fostului mare internațional au continuat, tot mai dure: “Ce e asta? Ne amenințați?”. Clik pentru video cu faza.

Gică Hagi s-a certat cu arbitrul de rezervă al meciului Clinceni - Viitorul. Sursă Foto: Sportpictures
Gică Hagi s-a certat cu arbitrul de rezervă al meciului Clinceni – Viitorul. Sursă Foto: Sportpictures

Hagi a ratat șansa de a egala liderul CFR

După remiza cu Academica Clinceni, Viitorul a ratat șansa de a egala CFR Cluj în vârful ierarhiei din Casa Pariurilor Liga 1. Formația lui Gică Hagi are 25 de puncte acumulate în cele 13 runde disputate.
În runda următoare, prima a returului, Viitorul primește vizita celor de la Dinamo. Meciul este programat duminică, 27 septembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT