Fotbal intern

Gică Hagi, primit cu brațele deschise la Craiova! Cu cine s-a văzut „Regele” în Antalya, la meciul oltenilor

Gica Hagi primit cu bratele deschise la Craiova Cu cine sa vazut Regele in Antalya la meciul oltenilor

U Craiova a disputat în Antalya al doilea meci din actualul cantonament de iarnă, în compania formației ucrainene Vorskla Poltava. Oltenii au avut oaspeți de lux la meci, printre care se numără și Gică Hagi.

Reporterii FANATIK l-au surprins pe „Rege” în momentul în care a ajuns la stadion să vadă partida dintre cele două formații. Hagi a fost primit cu brațele deschise de olteni. El s-a întreținut aproape zece minute cu antrenorul oltenilor, Devis Mangia. Cu ei a stat și fostul internațional, George Ogăraru. De asemenea, „Regele” a fost salutat pe rând de foștii săi elevi Alex Mitriță și Alex Cicâldău, amândoi ajunși la U Craiova. Totodată, cu Hagi a stat de vorbă și noul jucător al oltenilor, veteranul atacant român Andrei Cristea. VEZI GALERIE FOTO

Andrei Cristea l-a salutat și el pe Gică Hagi, înainte de startul partidei Craiovei în Antalya

Hagi, primit cu brațele deschise la Craiova în Antalya

La finalul partidei, Mangia nu s-a arătat deranjat de prezența lui Gică Hagi: „Dacă el a jucat cu Rubin Kazan și eu am fost acolo, este un lucru normal. E normal să vii să îți vezi adversarii”, a spus Mangia, la sfârșitul meciului.

Suntem în DIRECT din Antalya – https://goo.gl/B3hZNKDavis Mangia declaratii LIVE – https://goo.gl/B3hZNK

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 19. Januar 2019

Gică Hagi a vorbit de mai multe ori despre simpatia față de Universitatea Craiova și despre fanii olteni. „Regele” a discutat anul trecut, după meciul terminat 3-3 în play-off-ul Ligii 1 Betano, despre posibilitatea ca într-o zi să preia Craiova, după ce nu a reușit să joace îmbrace tricoul oltenilor în timpul carierei de fotbalist. „O să vin să vă antrenez odată, stați liniștiți! Joc foarte bun, plus suporteri, plus stadion frumos. Ce mai vreți acum? S-a arătat că se poate și în România”spunea atunci Hagi.

La partida dintre U Craiova și Vorskla Poltava a fost prezent și antrenorul celor de la CFR Cluj, Toni Conceicao. El a fost însoțit de directorul sportiv al formației din Gruia, Daniel Stanciu. Și CFR a jucat cu Vorskla, dar nu a obținut decât un egal, scor 0-0.

Toni Conceicao, prezent la meciul dintre U Craiova și Vorskla

Craiova și Viitorul au efectuat și un transfer interesant în această vară. Este vorba despre Alexandru Cicâldău, cel care a trecut din Bănie pe malul mării în schimbul a 1 milion de euro. De asemenea, Alex Mitriță a fost lansat în fotbalul mare de Viitorul Constanța, de unde a făcut pasul spre Italia, la Pescara. De acolo a fost adus de olteni, care l-au cumpărat definitiv iarna trecută.