Fotbal intern

Universitatea Craiova, replică dură pentru Marius Șumudică: „Din cauza unora ca el, fotbalul românesc este în a treia zonă. Și-a dat pantalonii jos la o conferință, ce mai poate fi de spus?”. EXCLUSIV

05.03.2020 | 12:44
Universitatea Craiova replica dura pentru Marius Sumudica Din cauza unora ca el fotbalul romanesc este in a treia zona Sia dat pantalonii jos la o conferinta ce mai poate fi de spus EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, directorul general al Universității Craiova, i-a răspuns lui Marius Șumudică, după ce antrenorul lui Gaziantep a declarat că Nicușor Bancu nu poate fi o soluție pentru echipa națională.

„Fotbalului românesc i se refuză dreptul de a juca în Europa”

Marcel Popescu a vorbit, pentru FANATIK, despre viitorul fotbalului românesc, cu un sezon și jumătate înaintea startului UEFA Conference League, competiție în care vor intra echipele românești, în afara campioanei, începând cu sezonul 2021 – 2022.

ADVERTISEMENT

Directorul general al Universității Craiova consideră că oamenii din fotbalul românesc poartă o mare parte din vina pentru actuala situație, și îi oferă ca exemple negative pe Marius Șumudică și Mircea Rednic, în timp ce spusele lui Gică Hagi ar trebui să fie considerate un exemplu pentru conducătorii din fotbalul românesc.

Din sezonul 2021 – 2022, din cauza lipsei de performanțe, dar și prin atitudinea unora ca Mircea Rednic și Marius Șumudică fotbalului românesc i se refuză dreptul de a merge în a doua competiție europeană, fotbalul românesc este trimis în a treia zonă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile astea le-a semnalat Gică Hagi, dar, din păcate, atitudinea, comportamentul și randamentul clubului pe care îl conduce nu sunt un exemplu pentru cei care conduc fotbalul românesc.”, a declarat Marcel Popescu pentru FANATIK.

Replică pentru Marius Șumudică

Marcel Popescu i-a oferit o replică și lui Marius Șumudică, după ce antrenorul de la Gaziantep a declarat că Nicușor Bancu nu poate reprezenta o soluție pentru postul de fundaș stânga al echipei naționale, din cauza carențelor la poziționare și a lipsei de viteză.

ADVERTISEMENT

Nu știu cine îl bagă în seamă pe Șumudică, îi spun doar atât: dacă el și-a permis să vorbească despre alte cluburi, sa spună primul „11” la naționala, măcar să lase Craiova în pace.

El se juca cu căldărușa în țărână când Craiova juca în Europa, prin Portugalia, că tot l-am văzut că vorbește în portugheză pe la conferințele de presă. Să nu compare pantera cu leul.

ADVERTISEMENT

Șumudică e un personaj grobian în fotbalul românesc, el și-a dat pantalonii jos la o conferință de presă, ce mai poate fi de zis?

Sunt oameni la Federație care fac analiza jucătorilor, compară avantajele cu minusurile fotbaliștilor, văd că în permanență Șumudică trage fotbalul românesc în zone d-astea, cu mici la tarabă. El nu poate să vorbescă despre istoria unui club dacă nu a citit o carte toată viața lui”, a spus Marcel Popescu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1,57 este cota pentru „Universitatea Craiova deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT