Fotbal intern

Gică Hagi, criticat pentru strategia din mercato: „Nu-l vinzi dacă vrei în play-off”

12.02.2021 | 20:18
Gica Hagi criticat pentru strategia din mercato Nul vinzi daca vrei in playoff
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost criticat de Vasile Miriuță pentru vânzarea lui Kevin Luckassen la Kayserispor, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Tehnicianul consideră că Viitorul nu poate emite pretenții să ajungă în play-off din moment ce ei și-au vândut în iarnă principalul atacant, iar acum, după cum susține el, „nu mai are cine să marcheze”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vasile Miriuță nu este impresionat nici de Jo Santos, noul atacant al Viitorului, care a jucat până nu demult pentru Hermannstadt.

Gică Hagi, criticat pentru vânzarea lui Kevin Luckassen

Vasile Miriuță l-a criticat pe Gică Hagi, prin prisma alegerii de a-l vinde în această iarnă pe Kevin Luckassen la Kayserispor și crede că șansele clubului patronat de Hagi de a intra în play-off au scăzut considerabil:

ADVERTISEMENT

„Dacă vrei să intri în play-off nu îl vinzi pe Luckassen, este simplu. Viitorul nu are atacant la ora actuală, nu are pe cineva să le bage în poartă cum era Luckassen”

„Să dea Domnul să dea Jo Santos 10 goluri, dar să vedem. Nu juca nici cu Neagoe înainte”, a mai spus Vasile Miriuță la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Viitorul nu dezarmează: „Luptăm până la capăt!”

Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului, a vorbit înaintea meciului cu FC Argeș și consideră că echipa sa și a lui Mircea Rednic încă are șanse să intre în play-off, dar trebuie să înceapă să adune victorii:

„Cele trei puncte ar fi bune pentru campionat, pentru moralul jucătorilor. Depinde de noi să ne impunem jocul, să-l controlăm și să ne facem ocazii pentru a marca. FC Argeș are un joc în creștere, foarte solid și nu va fi un meci ușor”.

ADVERTISEMENT

Viitorul nu a mai câștigat un meci oficial de la începutul lunii ianuarie, mai exact pe 10 ianuarie, când formația lui Mircea Rednic se impunea pe teren propriu, 2-1, în fața lui Hermannstadt.  Atunci, printre marcatori se afla și Kevin Luckassen, atacantul olandez vândut în Turcia.

  • 10 este locul pe care Viitorul îl ocupă înaintea meciului cu FC Argeș, cu 25 de puncte în 22 de etape
ADVERTISEMENT