Sport

Gică Hagi, criză de nervi după CSM Alexandria – Farul 2-2. „Regele” a dat de pământ cu Rapid: „Rivalii noștri joacă acasă!”. Video

Farul Constanța a remizat în deplasare, scor 2-2 cu CSM Alexandria, formație din eșalonul al treilea al fotbalului românesc, în Cupa României Betano.
18.10.2022 | 18:26
Gica Hagi criza de nervi dupa CSM Alexandria  Farul 22 Regele a dat de pamant cu Rapid Rivalii nostri joaca acasa Video
Gică Hagi, criză de nervi la finalul meciului din Cupa României Betano cu CSM Alexandria. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a obținut doar un punct pe stadionul din Turnu Măgurele cu CSM Alexandria. Ambele goluri ale formației pregătite de Gică Hagi au fost marcate de Gabriel Torje.

Gică Hagi, criză de nervi după remiza cu CSM Alexandria

Farul Constanța a obținut doar un punct în prima etapă din grupele Cupei României Betano. Gică Hagi a menajat mai mulți fotbaliști pentru meciul din campionat cu Rapid București. La finalul partidei, tehnicianul liderului din SuperLiga a reacționat nervos.

ADVERTISEMENT

„Rapidul joacă meci acasă, noi mergem 400 de km. Pentru unii ceva, pentru alții altceva. Am venit la meci, n-am văzut copii de mingi. E Cupa României, oficial și n-am văzut copii de mingi. Dacă avem pretenții, trebuie să avem pretenții, dar nu se poate așa ceva.

Să nu existe copii de mingi. După aceea, ce s-a văzut și pe teren. Scuzați-mă. Penalty foarte clar, dacă ăla nu e penalty atunci. Gol valabil prima repriză, la fel, offside. Asta e, mergem înainte”, au fost cuvintele lui Gică Hagi la finalul partidei din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, despre partida cu Rapid din campionat: „Pentru unii e odihnă și pentru alții să facă 400 de km”

Rapid București va juca meciul considerat „în deplasare” pe stadionul din Giulești, din cauza faptului că CSC Dumbrăvița, adversara giuleștenilor din prima etapă a grupelor Cupei României Betano nu beneficiază de nocturnă pe stadion.

Gică Hagi a continuat să scuipe foc și s-a plâns de hotărârea oficialilor de la FRF. „Nu comentez. Eu doar vă spun că am făcut 400 de km și nu erau copii de mingi, în meci oficial, televizat. Ce să înțeleg? Ăsta e nivelul, unde suntem. Nu știu ce organizare a fost, cum s-a organizat meciul, dar nu se poate. Din punctul meu de vedere, ce-am văzut, suntem prea departe. 

ADVERTISEMENT

Eu am venit 400 de km și mă întorc 400 de km. Alții au jucat meci acasă, au meci acasă. Rivalii noștri joacă meci acasă. Noi am făcut kilometri și atunci trebuie să las și eu jucătorii acasă. Pentru unii e odihnă și pentru alții să facă 400 de km. E mult. Probabil e o întâmplare, ei știu mai bine, mai puțin eu”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi, reacție nervoasă la primul gol al lui CSM Alexandria

Gică Hagi a reacționat nervos în prima repriză, la golul de 1-1, marcat de Mihai Stancu, mijlocașul celor de la CSM Alexandria. Fostul internațional român a țipat la oamenii din staff-ul său, ca mai apoi să îndrepte tunurile spre fotbaliști. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Chestionat despre Benzema, câștigătorul Balonului de Aur 2022, Gică Hagi a aplaudat succesul atacantului francez. „Meritat. A meritat. Formă mare. De tânăr a fost foarte bun, dar uite că la vârsta lui s-a echilibrat și a devenit cel mai bun”, a încheiat Gică Hagi.

Constănțenii au condus până în minutul 58, însă s-au văzut egalați în minutul 86, prin golul marcat de Cioblă. Astfel, CSM Alexandria a obținut primul punct în Cupa României Betano. O altă echipă surpriză din această fază a competiției este Ocna Mureș, care o înfruntă mâine, 19 octombrie, pe Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT