Sport

Gică Hagi, criză de nervi în direct la tv: „Respectați-ne! E o bătaie de joc la adresa noastră”

Gică Hagi a fost nervos la finalul meciului dintre Farul și CFR Cluj, scor 0-0, partidă în care „marinarii” au jucat cu un om în minus din minutul 3.
07.12.2022 | 23:15
Gica Hagi criza de nervi in direct la tv Respectatine E o bataie de joc la adresa noastra
Gică Hagi își felicită jucătorii după Farul - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sebastian Borza a fost eliminat direct în minutul 3 după ce a intrat cu talpa pe tibia lui Yeboah, Sebastian Colțescu fiind ferm în decizia luată.

Gică Hagi, criză de nervi după Farul – CFR Cluj

Gică Hagi a făcut o criză de nervi după ce jucătorii săi nu au fost chemați la interviurile de la finalul meciului cu CFR Cluj. Totodată, „Regele” a fost deranjat și de cartonașul roșu primit de Borza, dând vina pe arbitrul Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a felicitat jucătorii pentru că au rezistat încă din minutul trei cu un om în minus în fața campioanei României, doar CFR Cluj calificându-se în fazele superioare ale Cupei României Betano, în timp ce Farul, deși a terminat la egalitate de puncte cu U Cluj, a avut un golaveraj mai slab decât „șepcile roșii”.

Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneți asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și la noi căpitanul? 

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni… suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

Mie mi s-a comunicat să vin doar eu la interviu. Cine e Farul, tată? Au jucat azi primele două echipe din campionat. De-asta nici nu am vrut să vin la interviu. Hai spune-mi… asta e lipsă de respect”, și-a început Gică Hagi discursul.

ADVERTISEMENT

„A fost o regie frumoasă cu targa la eliminarea noastră!”

„CFR cu Farul era derby, trebuia să se vorbească toată ziua, dar nu s-a vorbit deloc, se vorbea despre orice altceva. Sunt prea multe, eu știu ce le-am zis băieților în vestiar. Promovați pe cine vreți, Farul nu e o echipă de care să se vorbească.

E o lipsă total de respect, noi am jucat cu un om în minus din minutul trei, suntem pe primul loc și nu ne bagă nimeni în seamă. Eu așa văd meciul ăsta, ca un derby, chiar dacă voi nu vreți să spuneți, poate nu vă convine.

ADVERTISEMENT

Cum să elimini un fotbalist într-un derby în minutul 3? A fost o regie frumoasă cu targa, la noi e posibil orice. Un fotbalist care are nevoie de targă, nu mai poate să continue meciul”, a continuat Gică Hagi.

Așa ne ducem în cap, ne ducem în groapă… suntem deja acolo. Noi am jucat cu fotbaliști de 2006 în prima repriză, văd că nu interesează pe nimeni.

Am auzit că spuneați înainte de meci că nu am câștigat de nu știu când cu CFR-ul. Noi suntem nașii CFR-ului. Ce vreți? Să stăm drepți? E prea mult, nu se poate așa. Chiar așa să se zică neadevăruri la televizor pe față.

Eu mă expun, sunt jos, sunt la partea tehnică. Eu am venit doar să spun asta, nu mai răspund la întrebări șmecherite și interesante, nu știu ce va fi, eu vorbesc despre ce a fost astăzi, ce s-a făcut astăzi pe teren. Eu știu unde vom fi în martie sau aprilie?”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT
Tags: