Hagi a devenit din nou un fenomen! Experţi de la echipe celebre, UEFA şi FIFA vin să vadă cum a reuşit performanţa!

Filon Stan   
in Fotbal intern
27/03/2018, 15:32
Hagi a devenit din nou un fenomen! Experţi de la echipe celebre, UEFA şi FIFA vin să vadă cum a reuşit performanţa!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gică Hagi a devenit din nou un fenomen! Forţe ale fotbalului european vin să ia lecţii de la cel care a pus bazele academiei de fotbal de la Ovidiu! Vin experţi din Anglia, din Italia, ba chiar şi de la FIFA şi UEFA, mai ales după ce echipa Regelui, Viitorul Constanţa a întrecut celebra Barcelona, după cum a scris FANATIK.RO în urmă cu câteva zile, în ceea ce priveşte numărul de jucători crescuţi la propria şcoală care joacă la echipa mare. 

Regele a devenit pepiniera numărul 1 pentru naţionalele României la opt ani de la înfiinţarea Academiei, iar reprezentanţi de la UEFA şi FIFA au venit la Ovidiu pentru a întelege cum a fost posibil acest lucru.“În ultima perioadă am primit mai multe vizite, cei de afară se întreabă cum facem. Au venit de la UEFA, de la FIFA, din Italia, Anglia. Lumea a început să vadă, să ne cunoască”, a spus Hagi la Telekom Sport.

Hagi a luat titlul în Liga 1 Betano cu jucători crescuţi la propria academie

Hagi a luat titlul în Liga 1 la opt ani de la înfiinţarea clubului Viitorul, cu o mulţime de jucători crescuţi chiar de el. Totodată, Gică Hagi are cea mai bună academie de fotbal din România şi cei mai mulţi jucători prezenţi la loturile naţionale.

 

Închide ×