Fotbal intern

Hagi a devenit din nou un fenomen! Experţi de la echipe celebre, UEFA şi FIFA vin să vadă cum a reuşit performanţa!

Gică Hagi a recunoscut că a primit foarte multe vizite din străinătate, în ultima perioadă!
27.03.2018 | 15:32
Hagi a devenit din nou un fenomen! Experţi de la echipe celebre, UEFA şi FIFA vin să vadă cum a reuşit performanţa!

Gică Hagi a devenit din nou un fenomen! Forţe ale fotbalului european vin să ia lecţii de la cel care a pus bazele academiei de fotbal de la Ovidiu! Vin experţi din Anglia, din Italia, ba chiar şi de la FIFA şi UEFA, mai ales după ce echipa Regelui, Viitorul Constanţa a întrecut celebra Barcelona, după cum a scris FANATIK.RO în urmă cu câteva zile, în ceea ce priveşte numărul de jucători crescuţi la propria şcoală care joacă la echipa mare. 

Regele a devenit pepiniera numărul 1 pentru naţionalele României la opt ani de la înfiinţarea Academiei, iar reprezentanţi de la UEFA şi FIFA au venit la Ovidiu pentru a întelege cum a fost posibil acest lucru.“În ultima perioadă am primit mai multe vizite, cei de afară se întreabă cum facem. Au venit de la UEFA, de la FIFA, din Italia, Anglia. Lumea a început să vadă, să ne cunoască”, a spus Hagi la Telekom Sport.

Hagi a luat titlul în Liga 1 Betano cu jucători crescuţi la propria academie

Hagi a luat titlul în Liga 1 la opt ani de la înfiinţarea clubului Viitorul, cu o mulţime de jucători crescuţi chiar de el. Totodată, Gică Hagi are cea mai bună academie de fotbal din România şi cei mai mulţi jucători prezenţi la loturile naţionale.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri