Sport

Gică Hagi deranjat că Adi Mutu a ”dat din casă” la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici

Lui Gică Hagi nu i-a picat bine faptul că Mutu a dezvăluit, la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, dialogul purtat pe tema Alibec după meciul Rapid - Farul.
04.11.2022 | 08:19
Gica Hagi deranjat ca Adi Mutu a dat din casa la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici
Gică Hagi este nerăbdător înaintea meciului Farul Constanța - CFR Cluj. Sursă foto: captură foto.
ADVERTISEMENT

Adi Mutu a recunoscut în exclusivitate, în ediția de luni, 31 octombrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că vedeta Farului i-a fost propusă pentru un transfer în Giulești chiar de către Gică Hagi. Dezvăluirea l-a supărat pe antrenorul constănțenilor, care a punctat acest lucru în conferința de presă premergătoare jocului cu Mioveni.

”Sperăm să rămână la noi”, a spus Gica Hagi despre Denis Alibec

Fără îndoială, un mare merit în ascensiunea Farului pe prima poziție în SuperLiga îl are Denis Alibec. Un jucător care efectiv a renăscut de la revenirea sub comanda lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Și, probabil, orice antrenor și l-ar dori. InclusivAdi Mutu, tehnicianul Rapidului, formație care este secondanta Farului. Lucru pe care, de altfel, așa cum spuneam, l-a spus tranșant, la insistențele realizatorului Horia Ivanovici, în ediția de luni, 31 octombrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

”Am vorbit despre Denis Alibec și nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut în momentul de față de vreo echipă din România”, a început Adi Mutu discuția despre Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Presat de Horia Ivanovici cu întrebarea „ce ți-a zis Hagi despre Alibec?”Adi Mutu a dat într-un final răspunsul mult așteptat: „Mi-a spus că la echipa pe care o am, dacă-l iau și pe Alibec, am șanse mari la campionat!”.

Firește, declarația lui Adi Mutu a fost unul dintre subiectele pe marginea căruia a fost invitat să se pronunțe Gică Hagi, astăzi, la conferința de presă dinaintea jocului cu CS Mioveni, din runda a 17-a.

ADVERTISEMENT

Iar ”Regele” s-a arătat deranjat că dialogul a fost făcut public. Și, pe de altă parte, a precizat că, pentru moment, nu se pune problema unui transfer.

”În primul rând, a fost o discuție între mine și Adi Mutu, nu pentru presă. În al doilea rând, Alibec este la noi acum. De asta suntem pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că este alături de noi. Sperăm să rămână aici. Apoi vom vedea unde ajunge”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT