Fotbal intern

Gică Hagi, deranjat după Viitorul – Sepsi 0-3: „Obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare”. L-a contrazis și pe Leo Grozavu

01.08.2020 | 22:31
Gica Hagi deranjat dupa Viitorul  Sepsi 03 Obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare La contrazis si pe Leo Grozavu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a fost nervos după înfrângerea suferită de Viitorul în fața lui Sepsi, 0-3.

„Regele” nu își menajează deloc elevii, chiar dacă Viitorul nu are emoțiile retrogradării în play-out.

Gică Hagi l-a contrazis pe Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, care a spus că jucătorii au nevoie de o pauză după un sezon solicitant.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, deranjat după Viitorul – Sepsi 0-3

Gică Hagi a fost deranjat de elevii săi după înfrângerea cu Sepsi, de pe teren propriu, 0-3: În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare.

Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză (n.r. prima) pe care am făcut-o.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au fost relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci. Le-am zis că adversarul este foarte agresiv. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai buni decât noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei”.

L-a contrazis pe Leo Grozavu

Gică Hagi l-a contrazis și pe Leo Grozavu, care cere o pauză pentru jucători, din cauza programului incărcat pe care l-au avut în ultima perioadă: „Lucrurile sunt simple. Trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi.

ADVERTISEMENT

Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni?! Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă?! Vrem să jucăm fotbal! Trebuie să jucăm”.

„Jos pălăria pentru băieți, au fost exact cum îmi doresc eu. E infernal de greu să joci într-un asemenea ritm. Fac un apel la cei care conduc fotbalul că e inuman ceea ce se întâmplă acum la fotbal. Și fotbaliștii au viață, dar din păcate văd că nimeni nu consultă fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

Mai sunt două jocuri, vreau să rămânem concentrați, pentru că prelungirea acestui sezon, nu compromite doar acest sezon, ci și viitorul contract.

Unii dintre jucători chiar nu mai rezistă, ori se bat între ei, ori se bat cu noi, ori îi batem noi pe ei, nu e normal”, a spus Leo Grozavu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT