Fotbal intern

Hagi şi-a contrat directorul după Chiajna-Viitorul 1-1: “Eu fac echipa, nu Bivolaru!”

30.07.2018 | 23:51
Hagi şi-a contrat directorul după Chiajna-Viitorul 1-1:
Gică Hagi în meciul Chiajna - Viitorul 1-1

Gică Hagi a vorbit despre meciul Concordia Chiajna – FC Viitorul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019. Fosta campioană a României a reuşit să scape de cel de-al doilea eşec al sezonului, după ce echipa “Regelui” a fost condusă de Chiajna până în minutul 89. În prima etapă, Viitorul a fost învinsă pe teren propriu de Dunărea Călăraşi.

Gică Hagi a fost eliminat înaintea finalului primei reprize a meciului Concordia Chiajna – FC Viitorul Constanţa, după ce a cerut lovitură de la unsprezece metri pentru un henţ făcut de Andrei Marc, fotbalistul echipei din Ilfov care ar fi scos balonul trimis de Mihai Voduţ de pe linia porţii cu mâna.

Gică Hagi, despre Chiajna – Viitorul 1-1

“A fost un meci greu, în deplasare. Am făcut multe schimbări, am avut ocazii multe şi ne-au ocolit şansele. Cred că meritam mai mult pentru că am jucat bine, am încercat să atacăm bine. Trebuie să fim mai lucizi în careu. E important că producem fotbal! E bine că nu am pierdut înaintea meciului cu Vitesse. Am jucat cu o echipă care are experienţă, dar am gestionat lucrurile bine. Avem un meci important cu Vitesse şi de asta Ianis Hagi nu a fost în lot. Am schimbat aproape toată echipa. Am jucat cu 6 jucători din academie, tineri, au făcut faţă. Am controlat meciul de la început până la final şi puteam să plecăm acasă cu trei puncte.

Nu ştiu ce să zic de golul lui Marc. Îi las pe ceilalţi să comenteze. Eu la sfârşit trebuie să vorbesc din postura de antrenor, nu de arbitraj. E păcat că Voduţ nu a înscris. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Ăsta e fotbalul.

Nu ştiu ce v-a zis Bivolaru, eu fac echipa, nu Bivolaru. Poate a rămas surprins când a văzut echipa, dar nu vă daţi seama că azi am odihnit toată echipa nu doar pe Ianis? I-am odihnit pe toţi pentru meciul cu Vitesse“,  a spus Gică Hagi, antrenorul şi patronul echipei FC Viitorul Constanţa.

Pentru FC Viitorul Constanţa urmează meciul jucat în deplasare cu Vitesse Arnhem, joi, 2 august, de la ora 21.00, în manşa retur din turul II preliminar al Europa League. În Liga 1 Betano, FC Viitorul Constanţa va primi vizita echipei FC Voluntari, luni, 6 august, de la ora 18.00, în etapa a treia a sezonului 2018-2019.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri