Fotbal intern

Gică Hagi explică eliminarea din meciul cu Astra: „M-a făcut ‘hoț’ în turcă!”

30.09.2018 | 23:20
Gica Hagi explica eliminarea din meciul cu Astra Ma facut hot in turca

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul Constanța, a explicat faza pentru care a fost eliminat în meciul cu Astra. „Regele” susține că a vrut să își ceară scuze față de Gigi Mulțescu, dar a fost întâmpinat de Yuksel Yesilova, cel care i-a adresat mai multe cuvinte în turcă.

„Păcat ca la sfârșit a ieșit acest scandal. Eu am vrut să mă duc la Gigi Mulțescu să vorbesc să îmi cer scuze că nu a ieșit mingea afară. A fost decizia lui Vlad Achim să nu dea mingea afară. Și când în spate a venit acel domn care mi-a spus în turcă „Hârsâz”, adică „hoț”. El a venit în România să muncească și mă face pe mine hoț? Cuvântul pe care l-a folosit e de nivel foarte jos. Să își aducă aminte că a venit la noi să muncească, nu să se certe cu mine”, a spus Hagi, după meciul câștigat de Viitorul cu 1-0.

Gică Hagi, eliminat în meciul cu Astra. Ce zice de prestația elevilor săi

Hagi s-a arătat însă mulțumit de prestația elevilor săi în fața unui adversar foarte incomod: „Am încercat din primul minut, am vrut să jucăm, să producem fotbal. Știam că vom întâlni o echipă reactivă, bună și pe contraatac și pe creație. Nu am fost în ziua noastră cea mai inspirată, dar până la urmă sunt 3 puncte importante contra unei echipe foarte bune care nu era înfrântă până acum.”

El a explicat și ce lipsește din jocul trupei sale: „În ultimii 30 de metri suferim. Nu marcăm atât de multe goluri câte vrem noi. Mă bucur pentru Tudor Băluță că a marcat. Sunt 3 puncte importante, dar lupta rămâne deschisă. Pe Mățan și Boboc i-am băgat doar 45 de minute, să joace și în Youth League, să îi ajute pe cei mici. Sperăm să facem un meci foarte bun cu o echipă foarte bună a croaților de la Dinamo.”

Cât despre șansele la titlu: „Urmează un meci greu cu Iașiul, dar trebuie să luptăm. Pentru mine ca antrenor concluzia este că  Bilete Pariuri e bine că avem alternative. Ar fi absurd din partea mea să mă hazardez să spun că avem șanse la titlu. Va câștiga întotdeauna echipa care joacă mai bine colectiv. Loturile sunt echilibrate la toate echipele.”

Tags: