Fotbal intern

Gică Hagi, despre jucătorii transferaţi de FCSB de la Viitorul. “Trebuie să fiţi puternici!”

21.11.2018 | 18:49
Romario Benzar, Florinel Coman şi Florin Tănase se bucură după o victorie a FCSB-ului. Gică Hagi, despre jucătorii transferaţi de Gigi Becali de la Viitorul

Gică Hagi a vorbit despre jucătorii transferaţi pe parcursul timpului de FCSB de la FC Viitorul Constanţa. Patronul fostei campioane a României a obţinut aproape 10 milioane de euro de pe urma fotbaliştilor cumpăraţi de Gigi Becali, dar nu toţi au reuşit să confirme la gruparea “roş-albastră”.

“Regele” a sărit în apărarea fotbaliştilor cumpăraţi de FCSB de la FC Viitorul Constanţa şi crede că aceştia au probleme la vicecampioana României din cauza faptului că există un alt stil de joc la echipa pregătită de Nicolae Dică.

Ce zice Gică Hagi despre jucătorii transferaţi de FCSB de la Viitorul

Cum nu au confirmat? Când un jucător de la Academie ajunge căpitan la Steaua, cum nu a confirmat? Eu nu vorbesc din punct de vedere specific, în ziua asta, în meciul ăsta, jucătorul a evoluat mai slab. Nu confundaţi cu stilul de joc al unei echipe. Noi ne identificăm cu un stil de joc. La noi, cei care vin din casă cunosc conceptul şi intră mult mai uşor. Cei care vin de afară, le trebuie şase luni până se acomodează cu noi, chiar dacă au o vârstă. Deci noi avem un mod de lucru şi un stil al nostru. În rest, în altă parte, nu pot să vorbesc. Eu ştiu decât că sunt foarte buni. Au demonstrat-o”, a spus Gică Hagi, conform Telekom Sport.

Romario Benzar şi Florin Tănase îl felicită pe Florinel Coman pentru un gol înscris pentru FCSB
Romario Benzar şi Florin Tănase îl felicită pe Florinel Coman pentru un gol înscris pentru FCSB

Gică Hagi a avut şi un mesaj pentru fotbaliştii cedaţi pe sume importante de FC Viitorul Constanţa la FCSB. Viaţa e o luptă, trebuie să fii puternic, trebuie să treci peste astfel de momente. Cine e puternic în momentele grele arată că el e şeful. Trebuie să ai puterea asta interioară, care să te facă să te impui, a spus Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Fotbaliştii achiziţionaţi de FCSB de la FC Viitorul Constanţa sunt: Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Florin Tănase, Romario Benzar, Gabriel Iancu, Alin Toşca, Alexandru Târnovan şi Robert Grecu.