Sport

Gică Hagi, despre posibilitatea de a-l aduce la Farul pe unul dintre renegații FCSB-ului. Care e politica de transferuri a “Regelui”

Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe unul dintre fotbaliștii dați afară de FCSB. Antrenorul Farului a făcut dezvăluiri despre politica de transferuri.
10.01.2023 | 17:47
Gica Hagi despre posibilitatea de al aduce la Farul pe unul dintre renegatii FCSBului Care e politica de transferuri a Regelui
Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea revenirii lui Radu Boboc la Farul Constanța. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a câștigat fără probleme, scor 4-1 meciul amical cu FC Argeș de la Buftea. Gică Hagi, antrenorul liderului din SuperLiga, a comentat varianta de a-l readuce pe Radu Boboc, dat afară de FCSB, în lotul „marinarilor” și a vorbit despre transferurile din perioada de mercato din iarnă.

Farul Constanța, victorie clară în primul meci de pregătire al anului: „Nu ne interesa scorul”

Farul Constanța a învins-o fără probleme pe FC Argeș în primul meci amical al iernii. Liderul din SuperLiga a câștigat 4-1, iar prestația jucătorilor l-a mulțumit pe Gică Hagi. „Interesul și obiectivul nostru în acest meci a fost să avem un adversar de Liga 1, unde să avem ritm și intensitate.

ADVERTISEMENT

Aveam nevoie după o săptămână de antrenament. Un meci de pregătire foarte bun. Nu ne interesa scorul, ne interesează să jucăm, să încercăm să marcăm și să ne apărăm foarte bine”a fost prima reacție a „Regelui” după victoria cu FC Argeș.

Gică Hagi a vorbit și despre politica de transferuri a clubului în această perioadă de mercato. Kevin Boli, fostul fotbalist al celor de la Botoșani, dorit la un moment dat de FCSB, a revenit sub comanda lui Hagi la Farul, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Există timp să ne revenim și trebuie să ne revenim la forma la care eram înainte. Normal, dar creștem, lucrăm, iar lucrurile se văd. Popescu este un băiat foarte serios, care muncește, care a progresat, care a învățat să construiască.

Un apărător foarte bun, foarte serios, bun cu ambele picioare, joc bun de cap, puternic. Nu știu dacă e nevoie la națională de el. Acolo există un selecționer, este un concurs între jucători, vom vedea.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, prima reacție după transferul lui Kevin Boli la Farul, anunțat de Fanatik: „Suntem mai puternici cu el”

Îl cunoaștem pe Boli, ni l-am dorit. Am putut să îl luăm și ne bucurăm că Boli a venit înapoi acasă. Cu siguranță suntem mai puternici cu el în compartimentul defensiv.

Eu zic că stăm bine. Va veni și Mateus, și Baravykas, care are o lipsă de meciuri. Din septembrie se vede, dar e un băiat care e deschis să vină lângă noi”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Totodată, „decarul de aur” al României a precizat că în continuare pot exista plecări și veniri la Farul Constanța. Antrenorul liderului din SuperLiga a dezvăluit că anumiți jucători din lotul „marinarilor” sunt căutați la foc automat.

„Toate meciurile sunt grele. În fotbal, cel mai greu este să câștigi. Noi sperăm să creăm o mentalitate bună. Cât e deschisă perioada de transferuri, pot veni sau pot pleca jucători. Ne putem trezi cu un jucător care să vrea să plece. Noi trebuie să fim atenți, dacă se poate și e un jucător care ne poate ajuta, ne vom dori să vină.

Noi nu vorbim public, când se întâmplă, atunci vorbim. E clar că jucătorii noștri sunt căutați, dar nu stăm să vorbim despre acest aspect, atât timp cât lucrurile nu sunt drepte. Sunt jucători căutați pentru că suntem pe primul loc, iar când ești pe primul loc, nu are cum să nu te caute cineva”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi, despre posibilitatea revenirii lui Radu Boboc, dat afară de FCSB, la Farul Constanța: „Am semnat deja pe postul acesta”

Printre fotbaliștii de care FCSB s-a despărțit în perioada de mercato din iarnă se numără și Radu Boboc. Mihai Stoica a anunțat rezilierea contractului cu fotbalistul transferat în vară de la Farul Constanța.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani are în față doar varianta revenirii la Farul Constanța, însă Gică Hagi a dezvăluit că postul pe care evoluează Boboc este deja ocupat.

„(n.r. Boboc este o variantă?) Nu vorbesc despre jucători, nu vorbesc despre cine va veni. Noi am semnat deja pe postul acesta. Avem Sîrbu, avem un jucător pe care l-am semnat, poate și Boli poate juca acolo.

Lupta în viață și în sport este aceea de a crea o mentalitate foarte bună de a câștiga meciurile. Vrem să construim o mentalitate de campion. Vom vedea dacă putem, dar cu siguranță lucrăm în direcția asta, discutăm cu jucătorii, creăm o presiune prin care să încercăm să câștigăm fiecare meci.

Mai avem pregătire. Până la meciul cu Petrescu trebuie să ne pregătim bine. Știm că întâlnim un adversar foarte bun, un fost coleg care a câștigat atâtea titluri. Cred că obiectivul nostru este victoria”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT