Sport

Gică Hagi, detalii de ultimă oră despre starea lui Ianis. „E pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine”

Ianis Hagi face pași importanți pentru recuperare, după accidentarea de la sfârșitul lunii ianuarie care l-a scos din circuit vreme îndelungată. Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre starea fiului său.
07.06.2022 | 17:59
Gica Hagi detalii de ultima ora despre starea lui Ianis E pe drumul bun iar recuperarea a mers foarte bine
Vești bune despre starea lui Ianis Hagi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi s-a accidentat într-un meci din Cupa Scoției, la începutul acestui an și de atunci a trecut prin calvarul unei intervenții chirurgicale și a recuperării fizice. Lucrurile sunt pe drumul cel bun, dă asigurări Gică Hagi.

Recuperarea lui Ianis Hagi decurge perfect, spune Gică Hagi

Gică Hagi și-a vizitat fiul în Scoția, unde acesta efectuează programul de recuperare după accidentarea la genunchi de la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român nu a mai jucat din ianuarie, timp în care Rangers a pierdut și titlul de campioană, și trofeul UEFA Europa League. ”Regele” a vorbit cu jurnaliștii din Regat și dă asigurări că recuperarea fiului său decurge perfect.

”Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi. 

ADVERTISEMENT

A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte. Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare.

Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină”, a spus Gică Hagi pentru The Herald.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi își ține fanii la curent cu recuperarea prin intermediul rețelelor de socializare

Fotbalistul lui Rangers a decis să nu treacă singur prin calvarul recuperării după operația pe care a suferit-o la sfârșitul lunii ianuarie. Astfel, Hagi junior ține ”un jurnal” de recuperare intitulat ”The Comeback”.

Fotbalistul distribuie pe rețelele de socializare imagini în care prezintă toate etapele revenirii lui pe teren. Fanii scoțieni și nu numai, urmăresc cu sufletul la gură recuperarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi a primit mii de mesaje de încurajare. Conform estimărilor medicilor, fotbalistul român va rata începutul viitorului sezon, dar nu există riscul, în acest moment, al unei recidive.

ADVERTISEMENT