Gică Hagi, dezamăgit de prestația jucătorilor săi din meciul cu Hermannstadt: “A fost o catastrofă. Slab, asta nu este echipa mea!”

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
08/11/2019, 23:09
Gică Hagi, dezamăgit de prestația jucătorilor săi din meciul cu Hermannstadt: “A fost o catastrofă. Slab, asta nu este echipa mea!”
Viitorul a remizat cu Hermannstadt. Sursă Foto: Sportpictures

Viitorul a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Hermannstadt din etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele meciului de la Târgu Mureș, Gică Hagi s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația jucătorilor săi.

Gică Hagi, dezamăgit de jucătorii săi în meciul cu Hermannstadt

Gică Hagi nu s-a ferit de cuvinte la reacția de după meciul cu Hermannstadt. Managerul celor de la Viitorul și-a declarat nemulțumirea legată de atitudinea jucătorilor săi în duelul de la Târgu Mureș. De asemenea, Hagi recunoaște că a avut o ieșire nervoasă în vestiar, atât la pauză, cât și după ultimul fluier al meciului.

N-a fost meciul greu, a fost slab. Am jucat slab. Sunt foarte supărat pe ei din toate punctele de vedere, le-am zis și la pauză. Nu poți așa, să joci doar din când în când, trebuie să jucăm mereu. Să ne dorim să facem lucruri, am jucători cu experiență, care trebuie să ofere mai mult. În prima repriză a fost o catastrofă, le-am și zis la pauză că nu se poate așa ceva. Asta nu este echipa mea, cu asemenea atitudine, atât de lenți, atât de previzibili. De asta am stat mai mult la ședință acum, după meci, că nu este posibil să jucăm așa“, a declarat Gică Hagi.

După remiza cu Hermannstadt, pentru echipa lui Gică Hagi urmează duelul cu Sepsi, programat pe 25 noiembrie, la Ovidiu, de la 20:30. Înaintea pauzei pentru jocurile echipelor naționale, Viitorul este pe locul doi în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 29 de puncte, cu unul în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puțin disputat.

Închide ×