Sport

Gică Hagi, dezamăgit după Farul – CFR Cluj 0-3: „Am lăsat de dorit! Trebuie să fim cei care am fost până în noiembrie”

Gică Hagi a fost dezamăgit la finalul confruntării dintre Farul și CFR Cluj, partidă câștigată categoric de campioana României, scor 3-0.
23.01.2023 | 22:38
Gica Hagi dezamagit dupa Farul  CFR Cluj 03 Am lasat de dorit Trebuie sa fim cei care am fost pana in noiembrie
Gică Hagi, dezamăgit după Farul - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” speră ca înfrângerea să îi trezească pe jucătorii săi și să fie pregătiți pentru următoarele meciuri din campionat.

Gică Hagi, dezamăgit după Farul – CFR Cluj

Gică Hagi a fost dezamăgit la finalul meciului dintre Farul și CFR Cluj, partidă în care „marinarii” au fost învinși categoric de campioana României.

ADVERTISEMENT

„În fotbal trebuie să fii pregătit, să știi să lupți, fotbalul e făcut din mici detalii, unde cred că ne-au depășit ei pe noi. Așa a venit înfrângerea, sper că toți jucătorii să fi înțeles ceva din acest meci și să revenim la forma noastră.

Felicitări, CFR-ului, a arătat ca o echipă puternică, matură. Cred că am lăsat noi de dorit când trebuia să gestionăm altfel meciurile”.

ADVERTISEMENT

„CFR-ul ne-a bătut pentru că a jucat foarte bine colectiv, a făcut lucrurile mult mai bine decât le-am făcut noi. În momentul de față mă gândesc, o să reflectăm, preocuparea mea e că echipa nu a făcut jocul nostru, am dat prea puține pase”, și-a început Gică Hagi discursul.

„Perioada de transferuri continuă, pot veni și pleca jucători”

„Trebuie să ne gândim foarte bine și să fim cum am fost până în noiembrie. Dacă am fost cei mai buni, ce poate să fie greu pentru noi. E greu când nu ești pregătit, așa e greu, altfel nu.

ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri continuă, pot să mai vină și să mai plece jucători. Trebuie să fim acoperiți, tot noi eram cei care am fost pe primul loc până în decembrie”, a continuat Gică Hagi.

„Torje a plecat în Turcia, câștigă mai mulți bani și am renunțat la el pentru că noi credem că sunt mai buni. Ce ați fi vrut? Să-l dăm pe Louis Munteanu?

ADVERTISEMENT

Gabi și-a revenit la noi, a plecat la bani mai mulți și am văzut că a dat și gol acolo”, a mai spus „Regele” la finalul meciului.

ADVERTISEMENT