Gică Hagi, dezvăluire la TV: ”Ianis a avut ofertă scrisă din SUA”

Traian Terzian   
in Gheorghe Hagi
31/01/2019, 21:50
Gică Hagi, dezvăluire la TV: ”Ianis a avut ofertă scrisă din SUA” GALERIE FOTO
Gică Hagi a dezvăluit că fiul său a avut în vară o ofertă scrisă din SUA, dar pe care Ianis a refuzat-o

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a dezvăluit că fiul său Ianis a avut în vară o ofertă scrisă din Statele Unite ale Americii. Patronul grupării constănțene a declarat că Ianis Hagi nici nu a vrut să audă de un transfer în Major League Soccer, deoarece vrea să se realizeze la un club important din Europa.

Presa italiană a scris în urmă cu o săptămână că Ianis Hagi este dorit de clubul italian Genoa, acolo unde este legitimat și portarul naționalei de tineret a României, Ionuș Radu. Odată cu fiul ”Regelui” era dorit și Tudor Băluță, iar formația italiană ar fi fost dispusă să plătească șase milioane de euro. Toate aceste zvonuri au fost negate de FC Viitorul.

Gică Hagi a anunțat că Ianis a avut oferte din SUA și țările arabe

”Ianis a avut ofertă din SUA în vară, a avut şi din ţările arabe. Au fost discuţii doar, nu a vrut. Din SUA a fost ofertă concretă, scrisă, dar nu a vrut să plece din Europa. Ianis decide tot, eu pot doar să-l sprijin, să-l ajut cu un sfat”, a spus Gică Hagi la Telekom Sport.

Ianis Hagi în duel cu Mario Camora în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Ianis Hagi în duel cu Mario Camora în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Fostul internațional Gheorghe Popescu a dezvăluit marți că a fost sunat de mai multe cluburi importante din străinătate care s-au interesat de trei jucători de la FC Viitorul, Ianis Hagi, Tudor Băluță și Denis Drăguș. Între timp, constănțenii au ajuns la un acord cu gruparea engleză Brighton pentru cedarea lui Băluță, care va mai rămâne în Liga 1 Betano până la finalul sezonului.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern în prima parte a sezonului. Decarul de la FC Viitorul este jucătorul cu cele mai multe șuturi în primele 21 de etape și cu cele mai multe trimise pe spațiul porții.

Închide ×