Fotbal intern

Hagi, încântat după remiza din Bănie. “Nu ne-aţi ascultat!”

28.04.2018 | 23:18
Hagi incantat dupa remiza din Banie Nu neati ascultat
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit după Craiova – Viitorul, scor 3-3, din etapa a 7-a a playoff-ului Ligii 1 Betano, de pe “Ion Oblemenco” – vezi detalii aici.  Campioana României rămâne pe poziţia a 4-a în clasament, cu 31 de puncte, iar oltenii pe 2, cu 35.

Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor celor două formaţii şi s-a arătat încântat de modul în care echipa lui a jucat pe “Ion Oblemenco”. “Regele” nu a uitat nici de derby-ul FCSB – CFR Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 20.45.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, după Craiova – Viitorul 3-3

“Jucătorii au dat un randament bun. Mă bucur că ne-am asumat anumite riscuri şi ne-am ridicat la un nivelul unui meci european. E păcat că s-a terminat egal, dar lumea a plecat încântată de la stadion. Fiecare a avut strategia lui pentru a câştiga. Miercuri am spus că venim aici să facem un meci mare, dar nu ne-aţi ascultat. Noi am venit cu ideea de a jucat fotbal şi restul nu are legătură.

Am venit să câştigăm! Ne bucurăm că am arătat un fotbal european, sunt tineri cu potenţial la ambele echipe. Cred că oamenii au văzut ce înseamnă două echipe frumoase care încearcă să joace fotbal. Eu m-am agitat foarte mult! Este greu să feliciţi două echipe. Au fost greşeli, dar terenul a fost greu. E fantastic ce au făcut. Sunt foarte fericit şi am arătat că avem potenţial foarte bun. Mitriţă şi Băluţă sunt ambiţioşi, dar mai au de muncă. Sunt talentaţi şi trebuie să avem grijă de ei pentru a ajunge cât mai sus.

ADVERTISEMENT

Noi ne dorim să câştigăm în următoarele meciuri. E un lucru extraordinar ce am obţinut în acest sezon. Anul trecut am fost campioni, dar acum am schimbat toată echipa şi ne luptăm cu toate formaţiile din playoff. Am o echipă tânără şi încercăm să mergem pe o linie bună. La FCSB – CFR e lupta pentru titlu, cele mai bune echipe din România, au loturi valoroase, au investit. O să fie un meci frumos, se merită să mergi la stadion. CFR trebuie să câştige, o să fie agresivă”, a spus Gică Hagi.

Tags: