Fotbal international

Gică Hagi, după seara magică a lui Ianis în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”

21.02.2020 | 16:38
Gica Hagi dupa seara magica a lui Ianis in Europa League De acum o sa vorbeasca el E mare deja
ADVERTISEMENT

După aventurile nereușite la Fiorentina și Genk, Ianis Hagi pare să-și fi găsit echipa ideală: Glasgow Rangers. Prezent la meciul în care fiul său a strălucit cu Braga, în 16-imile Europa League, Gică Hagi se declară fericit de evoluția lui Ianis, despre care spune că este deja un fotbalist mare.

Gică Hagi reacționează după seara magică a lui Ianis în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”

Gică Hagi a fost în tribunele ”Ibrox Park” la meciul dramatic dintre Glasgow Rangers și Sporting Braga, în care gazdele au revenit de la 0-2 și s-au impus cu 3-2, grație evoluției excelente a fiului său, Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Revenit în țară după noaptea spectaculoasă de joi, Gică Hagi a declarat presei interne că fiul său se simte împlinit și fericit la echipa lui Steven Gerrard, iar de acum înainte o să vorbească doar el.

”E în formă, joacă bine și e fericit. A ales echipa ideală, clubul ideal și îi merge bine. De acum o să-l vedeți pe el, o să vorbească și noi, restul, o să ne uităm la el. N-am avut lacrimi în ochi, era frig. Bravo lui, bravo echipei, au făcut un meci fantastic.

ADVERTISEMENT

Au întors rezultatul și au șansa lor, dar joacă împotriva unei echipe foarte bune. Nu-i transmit nimic, vorbiți voi cu el. E mare deja, e al vostru. Cu Gerrard am discutat înainte de meci”, a spus Gheorghe Hagi, după revenirea din Scoția.

Ianis Hagi, primele goluri europene pentru Rangers

După ce a impresionat în Scottish Premiership, Ianis Hagi a fost aruncat în luptă de Steven Gerrard și în dificilul meci de Europa League cu Sporting Braga, una dintre cele mai bune echipe ale competiției în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fiul ”Regelui” i-a răsplătit încredere legendei lui Liverpool cu două goluri și o evoluție de excepție pe întreaga durată a partidei de joi.

În minutul 67 al meciului cu Braga, Ianis Hagi a marcat primul gol în Europa League pentru noua sa echipă, Glasgow Rangers. Internaționalul român a marcat superb cu piciorul stâng, , după o frumoasă incursiune din bandă. Mingea trimisă de Ianis a lovit bara și apoi a intrat liniștită în plasă.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a continuat evoluția de excepție din meciul cu Braga și a mai marcat o dată pentru trupa lui Steven Gerrard. După golul de 1-2 din minutul 67, Ianis a înscris golul de 3-2 în minutul 82 dintr-o lovitură liberă deviată care l-a păcălit pe portarul lusitan. Avea să fie reușita victoriei pentru scoțieni.

ADVERTISEMENT
Tags: