ADVERTISEMENT
Fotbal international

Gică Hagi, după seara magică a lui Ianis în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”

Autor: Adrian Baciu | 21.02.2020 | 16:38
Gică Hagi, după seara magică a lui Ianis în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”
Gică Hagi, după seara magică a lui Ianis Hagi în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”. Sursa foto: thescottishsun.co.uk

După aventurile nereușite la Fiorentina și Genk, Ianis Hagi pare să-și fi găsit echipa ideală: Glasgow Rangers. Prezent la meciul în care fiul său a strălucit cu Braga, în 16-imile Europa League, Gică Hagi se declară fericit de evoluția lui Ianis, despre care spune că este deja un fotbalist mare.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi reacționează după seara magică a lui Ianis în Europa League: ”De acum o să vorbească el. E mare deja”

Gică Hagi a fost în tribunele ”Ibrox Park” la meciul dramatic dintre Glasgow Rangers și Sporting Braga, în care gazdele au revenit de la 0-2 și s-au impus cu 3-2, grație evoluției excelente a fiului său, Ianis Hagi.

Revenit în țară după noaptea spectaculoasă de joi, Gică Hagi a declarat presei interne că fiul său se simte împlinit și fericit la echipa lui Steven Gerrard, iar de acum înainte o să vorbească doar el.

ADVERTISEMENT

”E în formă, joacă bine și e fericit. A ales echipa ideală, clubul ideal și îi merge bine. De acum o să-l vedeți pe el, o să vorbească și noi, restul, o să ne uităm la el. N-am avut lacrimi în ochi, era frig. Bravo lui, bravo echipei, au făcut un meci fantastic.

Au întors rezultatul și au șansa lor, dar joacă împotriva unei echipe foarte bune. Nu-i transmit nimic, vorbiți voi cu el. E mare deja, e al vostru. Cu Gerrard am discutat înainte de meci”, a spus Gheorghe Hagi, după revenirea din Scoția.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, primele goluri europene pentru Rangers

După ce a impresionat în Scottish Premiership, Ianis Hagi a fost aruncat în luptă de Steven Gerrard și în dificilul meci de Europa League cu Sporting Braga, una dintre cele mai bune echipe ale competiției în acest sezon.

Fiul ”Regelui” i-a răsplătit încredere legendei lui Liverpool cu două goluri și o evoluție de excepție pe întreaga durată a partidei de joi.

ADVERTISEMENT

În minutul 67 al meciului cu Braga, Ianis Hagi a marcat primul gol în Europa League pentru noua sa echipă, Glasgow Rangers. Internaționalul român a marcat superb cu piciorul stâng, , după o frumoasă incursiune din bandă. Mingea trimisă de Ianis a lovit bara și apoi a intrat liniștită în plasă.

Ianis Hagi și-a continuat evoluția de excepție din meciul cu Braga și a mai marcat o dată pentru trupa lui Steven Gerrard. După golul de 1-2 din minutul 67, Ianis a înscris golul de 3-2 în minutul 82 dintr-o lovitură liberă deviată care l-a păcălit pe portarul lusitan. Avea să fie reușita victoriei pentru scoțieni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!