Fotbal intern

Gică Hagi dezvăluie când va deveni selecţionerul României. Ce zice despre convocarea lui Ianis

10.11.2018 | 20:42
Gica Hagi dezvaluie cand va deveni selectionerul Romaniei Ce zice despre convocarea lui Ianis
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit după meciul jucat de FC Viitorul Constanţa cu Concordia Chiajna, scor 0-0, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. “Regele” a explicat unde a greşit echipa sa în partida jucată pe stadionul din Ovidiu.

Gică Hagi a vorbit şi despre decizia lui Cosmin Contra de a-l convoca pe Ianis la echipa naţională a României pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru din Liga Naţiunilor, Seria C, Grupa 4, informaţie oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. Mai mult, “Regele” a dezvăluit când va accepta să devină selecţionerul României.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit după Viitorul – Concordia 0-0. Ce zice despre convocarea lui Ianis la echipa naţională a României

“Am produs fotbal, am avut ocazii. Am făcut o a doua repriză mult mai bună, cu ocazii mari. Nu pot decât să îmi felicit echipa pentru că de 10-12 zile stăm pe drumuri şi am câştigat 3 meciuri în deplasare. Am produs fotbal, dar nu am câştigat. Meritam şi un penalty în această seară, dar asta e! Noi ne doream cele trei puncte, dar ăsta este fotbalul. I-am felicitat pe jucători în vestiar pentru că au demonstrat. Ştiam că Dorinel Munteanu e un antrenor cu experienţă, e un câştigător. Ei nu au luat gol în patru meciuri şi ştiam că o să fie greu. A fost o schimbare în momentul în care a intrat Voduţ. Istoria noastră e aceeaşi. Noi începem mai greu, ne omogenizăm, jucăm bine sau suntem imprevizibili. Suntem tineri şi de asta se întâmplă aşa. 

Nu am vrut să vorbescu despre Ianis înainte de meci pentru că am vrut ca ei să se concentreze pentru meciul cu Concordia. Îl felicit pe Ianis, dar acum începe greul. Cosmin Contra face o treabă foarte bună la echipa naţională a României, iar eu am acţiuni la un club şi nu vreau să complic lucrurile. Trebuie să fiu doar într-un loc şi mă gândesc aici. Când nu o să mai fiu patron la Viitorul o să mă gândesc să antrenez un club foarte bun şi echipa naţională. E bine că dăm jucători la echipa naţională. Noi trebuie să formăm jucători şi mergem pe aceeaşi linie”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Ce a zis Ianis Hagi despre Viitorul – Concordia Chiajna 0-0

“Nu pot să spun că a fost un pas greşit. Am luat un punct şi este important pentru noi. Este bine că nu am pierdut. Este un rezultat pozitiv. Am avut trei ocazii foarte clare în repriza a doua, dar ăsta este rezultatul. Mie mi s-a părut henţ la Fota, dar sunt cei care analizează. A mai fost un henţ şi la Voduţ, dar noi trebuia să înscriem, să fim concentraţi pe ceea ce avem noi de făcut. Ştiam că se apără bine cei de la Concordia, că stau bine pe două linii, dar au acumulat puncte cu stilul ăsta de joc. Au un lot cu experienţă, iar pentru noi e important acest punct. E devreme să ne gândim la titlu. Noi ne dorim să ne calificăm în play-off şi suntem concentraţi pe acest obiectiv. Sunt fericit că am fost convocat la naţionala României. Am avut rezultate bune cu Viitorul şi cu U21. Este o etapă importantă în viaţa mea, iar visul meu e să devin un jucător de bază la naţionala României.”, a spus Ianis Hagi.