Hagi s-a decis! Lasă Viitorul: “Vreau să antrenez un club mare”

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
29/03/2018, 23:11
Hagi s-a decis! Lasă Viitorul: “Vreau să antrenez un club mare”

Gică Hagi pare mai pregătit ca niciodată să îşi lase copilul (Viitorul Constanţa) pe alte mâini, care va căuta să fie cât mai sigure, pentru că va rămâne patronul clubului şi să dea marele examen în cariera de antrenor. Vrea să meargă să pregătească afară un club cu pretenţii de cupe europene, eventual chiar să câştige un trofeu pe continent, nu doar în competiţia internă.

Hagi a obţinut rezultate absolut fabuloase trei ani la rândul cu puştii săi de la Viitorul, ajungând de fiecare dată în play-off, iar momentul de apogeu a fost sezonul trecut, când a obţinut titlul de campion al României cu echipa sa.

Gică Hagi spune că nu a bătut palma cu Gâlcă

Acum Gică vrea marea provocare a carierei şi se simte pregătit pentru ea: “Eu vreau să antrenez un club mare, să câştig în Europa. Şi, a doua dorinţă, vreau să conduc o echipă naţională. După atâţia ani în care am format totul la Viitorul, am ieşit şi campion la seniori, vreau să trec la următorul nivel. Ca să merg în Champions League cu Viitorul, e nevoie de un buget mult mai mare. Trebuie să se întâmple anumite lucruri pentru a putea să concurăm cu Steaua, cu Craiova”.

S-a vorbit şi s-a scris mult, legat de plecarea Regelui, că locul său la Viitorul ar urma să fie luat de Costel Gâlcă. Hagi spune că îl place, dar că nu a avut nici o discuţie clară cu el pe această temă: “Costel Gâlcă e unul dintre antrenorii tineri, pe care îi apreciez. Dar nu am discutat, pentru că nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Eu sunt dispus să iau o echipă care are ambiţii, la un nivel bun. Un gând e. Vreau să plec, dar fără să abandonez proiectul”. Totodată Gică a dezvăluit şi momentul în care ar reveni pe banca echipei naţionale: “Când va fi o generaţie mai bună decât a fost a noastră. Şi eu simt că va fi”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×